N-am vazut filmul dar abia am terminat de cittit cartea. E destul de buna.Sa nu te astepti la filosofii cum e in Enigma Otiliei de Calinescu, e ceva usor de citit, majoritatea personajelor fiind luate din Legendele Olimpului.Mie sincer mi-a placut dar nu prea a iesit in evidenta prin ceva mai special pentru mine.Merita citita ca un fel de a te relaxa, nu prea simti multe citind-o.Sau cel putin asta mi se pare mie...
Iti multumesc ca ai fost sincera!
Cu placere! Asa sunt mereu chiar daca nu prea vreau, nu ma pot abtine...
Percy Jackson şi Olimpienii. Hoţul fulgerului este un roman fantastic bazat pe miturile Greciei Antice şi este prima carte din seria Percy Jackson şi Olimpienii a lui Rick Riordan.
- Publicată în mai 2013 - Traducere din limba engleză şi note de Alexandru Moldovan.- hardcover, 307 p, 140x205 - ISBN 978-606-8044-42-2 - Bestseller, Recomandată, Pentru copii - Autor: Rick Riordan- Colectie: Arthur -
Bine da ce parere ai daca ar fi sa compari cartea citita cu filmul bazat pe ea! Mi-ai zis informati da nu o parere! Eu una am citit-o insa mor de curiozitate sa vad ce cred si ceilalti!
sefEric întreabă:
VasileEmilia întreabă: