anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Mircea Eliade? Ce ati citit de el si ce v-a placut cel mai mult?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit Maitreyi care mi s-a parut super frumoasa, si La Tiganci, care nu prea mi-a placut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit o nuvela (dar nu mai stiu cum se numeste) si nu mi-a placut. Poate ca de-asta nu i-am retinut denumirea.
Am citit si Maitreyi, e dragut romanul, insa prefer alti scriitori.happy Nu am citit prea multe opere de-ale sale.
Asta e doar parerea mea, poate altora le place!happy

| DanielVălean a răspuns:

Iti spun ceva ce nu cred ca stii despre Mircea Eliade. Si eu am aflato la ora de lb romana. El spunea ca nu are rost sa dormi. In loc sa doarma el citea continuu. Termina un roman intro singura noapte. Ia sa ne punem intrebarea : Cati dintre noi fac asa ceva in zilele de azi? Funda te rooog

| anonim_4396 explică (pentru DanielVălean):

Sincer? Eu. laughing

| DanielVălean a răspuns (pentru anonim_4396):

Da sigur laughing laughing

| xtembix a răspuns:

Romanul adolescentului miop, este unul dintre cele mai frumoase si detaliate romane pe care le-am citit.

| JohnyBravo13 a răspuns:

Mircea Eliade 1907 si parca a murit in 1986 a scris poezie, nuvela roman.

| anonim_4396 explică (pentru JohnyBravo13):

Ok laughing asta stiam deja. Am intrebat care e parerea ta nu a wikipediei.

| cristinacriss987 a răspuns:

Am citit "Nunta in cer" si "Maitryi", opere ce mi au placut enorm.Merita citite.

| virginiawolf a răspuns:

Nu stiu prea multe despre scriitor in sine. Am citit Maiytrei si a fost o surpriza pe tot parcursul romanului. E intr-adevar surprinzator cum este descrisa cultura hindusa de catre un roman, cum sunt surprinse unele aspecte. Merita citita pentru ca dezvaluie o noua perspectiva. Nunta in cer nu seamana deloc cu Mayitrei. E un roman destul de captivant si dinamic oarecum. Nu-ti ia mult timp sa le citesti si eu zic ca merita. Incearca.