| KateMiddleton a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care nu citesc? Harry Oldman spunea ca ei sunt la fel ca invalizii.Sunteti de acord? Eu da.

Răspuns Câştigător
| laladeealala a răspuns:

Da

8 răspunsuri:
| sayWhaaat a răspuns:

Pai daca nu citesti, nu stii, in orice domeniu. Daca citesti romane politiste, de dragoste, sau sf totusi, e praf de plictiseala, nu te ajuta cu nimic. Ideea este sa fii eficient si sa citesti ce iti este de folos.

| OnnyMady a răspuns:

Cam asa ceva, dar acum daca stam sa o dam pe citit sigur fiecare citeste fie macar un panou publicitar, insa daca ne referim la carti, sa fim sinceri eu zic ca doar 15 % din tinerii de azi mai citesc din placere.Eu nu cred ca acei oameni sunt ca si invalizi pur si simplu si-au gasit alte activitati care ii capteaza.Alegerile din ziua de azi fiind foarte variate.

| jj95 a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa se judece dupa cat teancul de carti are citite omul in biblioteca, ci ce a inteles din ele, daca le citeste deaiurea sa nu inteleaga nimic, le citeste degeaba...deci da ar trebui sa se citeasca dar nu trebuie sa judecam pe cel care nu o face, e problema lui si pe viitor o sa regrete.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate. Pentru ca daca nu citesti nu iti poti imbogati vocabularul si astfel nu te vei putea descurca in unele situatii pe care le vei intalni pe parcursul vietii.

| xxx8 a răspuns:

Eu nu citesc carti si sunt al 3-lea ca invatatura din clasa de ce sa citesc o carte cand pot citi comentariul acesteia si sa aflu tot ce se intampla asa fara a intra in detalii ca nu te ajuta cu nimic
P.S citesc doar ce mi separe mie interesant ...tot ce e legat de biologie, chimie si fizica in rest nu ma prea intereseaza

| Denisa_Vlaciu_1983 a răspuns:

OO! Carti, pasiunea mea. Ador cartile, pe bune acum? ce-am face toata ziua dac anul am citi? Cartile ne imbogatesc vocabularul si... mintea efectiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-un fel sunt de acord. Dar sunt persoane care nu sunt atrase de carti cum nici nu sunt eu atrasa de matematica, deci din punctul asta de vedere sunt si eu invalida. Fiecare cu pasiunile sale. Din pacate, nici nu prea se promoveaza cititul. E vazut ca pe o chestie plictisitoare... Cred ca trebuie sa o ai in sange ca sa-ti placa laughing La mine tot neamul citeste.

| maddy673 a răspuns:

DA, sunt de acord... laughing

Întrebări similare