anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre volumul de carti Harry Potter? De ce va place? Cu ce ati ramas din ele?

9 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Am citit o singura carte Harry Potter si pocalul de foc (volumul 4 parca...). Oricum a meritat citita, da nu m-a impresionat si in general imi plac mai mult cartile de dragoste decat orice altceva...

| Sociopat a răspuns:

Urasc Harry Potter.

| Jameson a răspuns:

Buna....cartile harry potter sunt niste carti mediocre, care duc cititori intr-o alta lume, find paraleli lumi reale. Eu nu le-am citit si nici nu am sa citesc asa ceva vreodata.

| d33adhya88 a răspuns (pentru Jameson):

E foarte bine daca duc cititori intr-o alta lumea, asta e si ideea unei carti, parerea mea. Decat sa citesti o carte care nu te face sa simti nimic mai bine cartile 'mediocre'. Dar e parerea ta, multumesc mult de raspuns. big grin

| Jameson a răspuns (pentru d33adhya88):

Nu duc oameni intr-o alta lume mai buna. Dupa ce se vor trezi din nou in lumea reala, nu isi vor mai dori viata. Ai auzit de cei care s-au sinucis dupa ce au citit harry potter sau au vizionat filmul avatar? Exemplele ar putea continua. Uni nici nu isi dau seama ca exista.

Doamne, de ce s-ar sinucide?laughing Nu am auzit, infine. E ciudat.

| Jameson a răspuns (pentru d33adhya88):

Daca imi aduc aminte maine o sa iti arat vreun articol pe net despre asta.

Ok

| ticataca a răspuns:

Cred ca cel mai mult depinde la ce varsta le citesti, dar si daca intai citesti cartile si apoi vezi filmele. Lumea construita de autoare este foarte interesanta, iar "rolurile" atribuite personajelor sunt excelent gandite. Daca dam la o parte lectia de marketing ce ne-a fost oferita de "miscarea Harry Potter", ramanem totusi cu o poveste frumoasa, buna pentru copii. Tu ai ctit toate cele 7 volume? Am vrut si eu sa le cumpar, le vazusem de curand aici http://bit.ly/1euQAU1

Întrebări similare