Bacovia ftw. Si dupa aia, da-o pe versuri de metal gothic si funeral doom, cu muzica aferenta. Ca sa iti dau doar doua exemple, My Dying Bride si Eye of Solitude.
Https://imgur.com/a/ERyLAIk Daca Bacovia ar fi trait la inceputul anilor 2000
A, nu, nu, fara nulitati de-alde Tokyo Hotel, te rog! Mai degraba asa ceva - https://www.youtube.com/watch?v=G93PW44JKaQ
Ba,mie chiar imi plac 2-3 melodii de la Tokyo Hotel, ascult mai mult post-hardcore/screamo, metalcore...ai prins tu ideea, dar sa nu aud de BlackVeilBrides, mi se par LAME rau de tot.LAME.....te-ai prins?=))btw, asta-i melodia mea preferata https://www.youtube.com/watch?v=qsaamq0E964
Nightcore, Simple Plan-Welcome to my life si MCR-I m not OK
Romania- OLD CHILD si Dred )
George Blackovia
Nu stau sa le insir pe toate,in prim plan ar fi Funeral for a Friend,Bullet for My Valentine,The Used,Dashboard Confessional, Pierce The Veil, Silverstein, Alesana
Din Romani-Rappa, Nimeni Altu si Specii
Meh, prea lalaiala pentru mine. La TH am ris de m-am cocosat cand m-am uitat la un clip cu ei pe YT acum ceva ani, ca tot auzeam in stinga si in dreapta de ei. Incearca si tu sa o iei incet-incet spre chestii mai cu balls.
Ba,mie asta imi place, mi-au mai zis colegi pe la scoala, aia care ascultau metal sa incerc si eu, am avut un metalitst cand am intrat in a9-a si incepusem si eu sa ascult ArchEnemy, Sabaton, AmonAmarth, Slayer si Slipknot la fel, 5-6 melodii, nu s-o lipit de mine si dupa am dat-o pe InfantAnihilator, TheRingsOfSaturn, Carnifex, Behemoth.Sunt multi care zic ca is ''emo'' dar asculta trupe care n-au nicio treaba,cum ar fiaramore,FallOutBoy, TakingBackSunday, GreenDay, Blink182, nu zic ca nu-s trupe bune, dar nu-s emo, Nici macar MCR nu e.Asculta RitesOfSpring, MossIcon si Embrace, astea trei cica ar fi emo autentic si dupa comparale cu alea de sus.Eu de TH am auzit dintr-o carte de romana prin a V-a, daca iti vine sa crezi
Tokyo Hotel mentionati intr-o carte de romana? Priceless! P.S. Pai buba e cand incepi sa asculti metal fara sa treci prin radacini: Black Sabbath, Deep Purple, Led Zepp, Priest, Maiden, Motorhead...
Ion Minulescu, Alexandru Macedonski, Dimitrie Anghel & Charles Baudelaire.
Imi place Acuarela de Minulescu si de Anghel stiu un volum de poezii pe de rost :))
http://www.versuri-si-creatii.ro/......uzstd.html
oeți_simboliști">Https://ro.wikipedia.org/wiki/Categorieoeți_simboliști Vezi si tu p'aici.
Am copiat linkul gresit, vezi tu pe google
Mersi! Oare romanticii nu au si ei, deprresive. Adica am inteles ca is singuratici, nu doar simbolistii!
Au ca sunt si ei oameni, dar nu le transforma-n arta, n-ar mai fi romantism dupa si ar da-o si ei in simbolismIn concluzie, fiecare cu ce-l doare.BTW,credeam ca o sa te superi de la gluma aia cu Bacovia, da mi s-o parut amuzanta
E buna
De ce? Simbolismul si tema mortii te tulbura?
Eu nu cred ca te relaxezi psihic, atunci cand citesti Riga Crypto si Lapona Enigel sau Testament si Flori de mucegai
anonim_4396 întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: