Mai multe, nu le-am citit dar le am in biblioteca:
Singur pe lume-Hector Malot; La Paradisul femeilor-Emile Zola; O calatorie spre centrul Pamantului Goana dupa meteor-Jules Verne; Insula comorii-Robert Louis Stevenson; Rosu si negru -Stendhel; Catherine de Medicis - Honore de Balzac
Sper sa fie interesante. Bine nu le poti citi pe toate dintr-o data dar in fine.
Buna! Eu am sa-ti recomand, dintre romanele citite, doar cele care mi-au placut cu adevarat, atat din literatura romana, cat si din cea universala:
"Elevul Dima dintr-a spatea"-Mihail Drumes
"Panza de painajen"-Cella serghi
"Maitreyi"-Mircea Eliade
"Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi'-Camil petrescu
"Enigma Otiliei"-George Calinescu
"Ciresarii"-Constantin Chirita
"La Medeleni"-Ionel Teodoreanu
"Lorelei"-Ionel Teodoreanu
"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell
"Jane Eyre"-Charlotte Bronte
"La rascruce de vanturi"-Emily Bronte
"Rebecca"-Daphne du Maurrier
"Lassie se intoarce acasa'-Eric knight
"Colt-Alb"-Jack London
"Doi ani de vacanta'-Jules Verne
"David copperfield"-Charles dickens
"Sfarsitul unei iubiri"-Graham greene
"Madame Bovary"-Gustave Flaubert
"Qvo vadis'-Henryk Sienckiewicz
"Coliba unchiului Tom"-Harriet Beeche-Stowe
Lectura placuta orice ai elge si un an minunat!
De acord. As mai adauga si Sir Arthur Conan Doyle.
Singur pe lume-Hector Malot, O calatorie spre centrul Pamantului-Jules Verne, Ion de Liviu Rebreanu, Ciresarii-Constantin Chirita.
Baltagul, Doi ochi albastri-Tomas Man, Vacanta de craciun, Iluzii pierdute funda?
Elevul dima dintr-a saptea( M. Drumes),Nunta in cer ( Eliade), Anna Karenina(Lev Tolstoi), Idiotul(Dostoievski), Invitatie la vals(Drumes), Visul(Mircea Cartarescu), Jane Eyre(Charlotte Bronte), Moby Dick, 5 Saptamani in balon ( Jules Verne), Ion( L.Rebreanu). Succes :*!
Nu stiu daca o aparut in limba romana da iti recomand - Benny Himura Series, Rot and Ruin de Jonathan Maberry
Ingerul cazut de Don J. snyder
Falsa Impresie de Jeffrey archer
promisiune mincinoasa de howard roughan
copilu lui noe de eric emmanuel schmitt
momeala de karen robards
o clipa de luciditate de rose connors
funda?
Eu iti recomand urmatoarele romane : Liviu Rebreanu : - Adam si Eva, Amandoi, Ciuleandra, Craisorul, Gorila, Ion, Jar, Padurea spanzuratilor, Rascoala Ioan Slavici : - Mara, Din 2 lumi, Din batrani, Cel din urma armas... Sper sa te ajute
Odiseea spatiala, a doua odisee, a treia odisee, odiseea finala, Adio iobito, Alegerea celor trei, Apocalipsa, Blaze, Carrie. Sunt cele mai frumoase dintre care le-am citit.Merita sa le citesti. Funda?
anonim_4396 întreabă: