Hotul de carti, e o adevarata capodopera in adevaratul sens al cuvantului, povesteste viata unei fete din al doilea razboi mondial, care in circumstantele exasperante, fata isi gasea refugiul doar in carti.
Am auzit de The book thief, dar n-am citit-o si nici filmul nu l-am vazut inca asa ca nu ma pronunt.Dar daca ai de ales intre cele 2 scrise de John Green, iti propun The fault in our stars. Looking for Alaska e putin cam haotica.Nu prezinta ceva concret, dar totusi nu regret c-am citit-o.Las-o pentru mai tarziu.
Buna,Sincer,eu le am pe toate 3, e drept nu le am citit inca,Ideal e sa cauti pe google cateva recenzi despre fiecare in parte,sa te lamuresti singur/a, pana la urma tu esti cel/cea care o va citi, Asa ca decizia trebuie sa iti apartina, Din moment ce le am achizitionat pe toate 3, pot sa spun ca toate sunt ok,The book thief,a fost ecranizat,exista filmul,si apropo a fost super ok,John Green e bun,am auzit multe cuvinte bune despre el,The fault in our stars,adica Sub aceiasi Stea,Am citit recenzii frumoase despre ea,e vorba de o persoana care are cancer si isi cauta iubirea inainte de a muri,Cautand-o pe Alaska,nu am citit foarte multe recenzi,insa e acelasi autor,e destul de interesanta.
Repet,nu am apucat sa citesc niciuna din ele desi le detin Insa am citit pareri frumoase despre ele,Doar filmul l-am vizionat,Hotul de carti ( The book thief ), dupa cum am spus mai sus, a fost frumos, si putin sacadata actiunea ( slow ), dar a fost ok.
Bafta!
In cazult asta,ai putea sa mergi pe Sub aceiasi Stea,( Oricum tu vei avea ultimul cuvant de spus )Daca ai fi fost din orasul meu,Ti as imprumuta dintre ale mele cat sa le citesti Am destule,As putea ridica ca o casuta cu ele,am o vecina caruia ii mai imprumut,E mai misto asa parca, Ma refer cateodata imi pierd cheful, si cand vad ca ea tot ii plac, si tot mai vrea carti
Se pune in miscare si apetitul meu literar, Oricum bafta
Si sper sa iti placa cartiile!
Take care!
Hmm,pai poti sa mai cauti pe internet,sa citesti online,sau in format pdf si doc,desi e putin aiurea,sa stai cu ochii in ecran si de fiecare data sa dai scroll sa reiei de unde ai ramas, Daca locuiesti intr-un oras mare, trebuie sa fie biblioteci judetene, de la care poti sa imprumuti carti gratis. Fiecare oras mare trebuie s-a aiba, Da te cred, stiu si eu cum e cu cartile vechi. Va veni si vremea cand vei fi mai mare si iti vei putea permite propiile carti!
The book thief este cea mai frumoasa, sentimentala carte cittita cu exceptia,, Singur pe lume''.Mie mi-a recomandat-o o prietene si este foarte hazlie deoarece naratorul este de fapt moasrtea.Actiunea se intampla in perioada celui de-al doilea razboi mondial.
Eu ti-as recomanda The Book Thief. Pe mine filmul acesta m-a sensibilizat. Am inteles diferit iubirea, moartea si viata dupa vizionarea lui.