| AnnMirele a întrebat:

Ce sa citesc:"Frankenstein","Dracula" sau "Mandrie si prejudecata". Daca mai stiti romane,recomandatimile, vo rog.

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Iti recomand "La rascruce de vanturi'-Emily Bronte, "Jane Eyre"-Charlotte Bronte,, "Necunoscuta de la WildfellHall"-AnneBronte, "Rebecca"-Daphne du maurier, "Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell, "Coliba unchiului Tom'_harriet Beecher-Stowe, "Qvo vadis"-Henryk Sienkiwicz, "Rosu si negru"-Stendhal, "Manastirea din Parma"-Stendhal, "Lorelei'-Ionel Teodoreanu, "maitreyi"-Mircea eliade etc....sunt atat de multe romane frumoase, pe care le-am citit cu placere si le recomand tuturor... lectura placuta orice ai alege!

| AnnMirele explică (pentru Euletitia):

Din cate mi-ai recomandat am citit:"La rascruce de vanturi'-Emily Bronte, "Jane Eyre"-Charlotte Bronte, "Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell, "Coliba unchiului Tom"-Harriet Beecher-Stowe,
Si n-o sa ma crezi le-am citit pe toate anul asta.In afara de "Coliba unchiului Tom".Si am doar 11 ani.

| Euletitia a răspuns (pentru AnnMirele):

Felicitari! Inseamna ca esti o adevarata pasionatan de lectura. sa continui asa si in viitor si vei avea o cultura solida si multe cunostinte generale. Weekend placut!

| AnnMirele explică (pentru Euletitia):

Mulţumesc.Să ai şi tu un Weekend plăcut.

11 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Salut! Cred ca cel mai bine e sa le citesti pe toate si la final vei vedea care iti place mai mult.

| EuAli a răspuns:

Frankenstein am citit si e foarte interesanta.

| yo547 a răspuns:

Mandrie si prejudecata.

| Dinamovistul101 a răspuns:

Eu am citit "Dracula" si mi-a placut foarte tare ti-o recomand

| MicutzaThaPapusha a răspuns:

Mie imi plac toate cartile lui Jules Verne si ti le recomand cu mare drag....sunt minunate.
"Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade este de asemenea foarte frumos.
Iar eu iti recomand cu cea mai mare caldura ''Elevul dima dintr-a VII-a" de mihail drumes...a fost cartea care mi-a deschis, cum se zice, "apetitul pentru lectura"!
Spor la citit!

| Nicki18 a răspuns:

Am citit Mandrie si prejudecata si mi-a placut foarte mult! Are chiar unele aspecte comice si este pe locul 2 in topul cartilor mele preferate (dupa Jane Eyre si La rascruce de vanturi, dar mai mult Jane Eyre).In concluzie, recomand Mandrie si Prejudecata cu caldura! ♥

| AnnMirele explică (pentru Nicki18):

Nu o gasesc.Am cautat cartea.E pe locul 2 in cartile pe care vreau sa le citesc.Pe primul e "Fantoma de la opera".

| saragrace a răspuns:

Martorul de Josh McDowell