Baiatul ala de a scris Suge*o Ramona, cartea lui a fost un bestseller asa ca si el poate fi considerat un scriitor bun, chiar daca la baza este stand up er
Adrian Paunescu,
Mircea Dinescu,
(exceptand ra*aturile pur comuniste)
Chris Simion,
Irina Binder.
Nu inteleg ce ai cu Cartarescu...
Dumitru Constantin Dulcan, Gabriel Garcia Marquez (chiar daca a murit in 2014). In rest nu prea sunt cu contemporanii, imi place clasicismul.
Am zis romani.
E complexa discutia despre Cartarescu, ma rezum sa spun ca e hiperutilizat ca preferinta de oamenii care nu au treaba cu literatura romaneasca din prezent si arunca si ei acolo numele de Cartarescu pentru ca se vinde si e ''cool''.
N-am vazut "romani", scuze. Atunci raman cu Dulcan.
Faptul ca un lucru e mediatizat, nu inseamna ca e neaparat naspa. Ai citit ceva de Cartarescu?
A inceput sa fie mediatizat de pe vremea cand conducea Basescu. Aparea si el la TV zicand ce mult ii placuse X carte de Cartarescu, asta in repetate randuri asta a contribuit la ascensiunea lui in literatura si pe buzele tuturor ''cetitilor''. Sunt multe motive.
A avut un trecut proletcultist despre care nu vorbeste nimeni, la fel si Patapievici&Liiceanu&Plesu&Boia, cei mai rasuflati ''intelectuali'' de pe pamant, ca de', romanul trebuie sa aiba si el o spuma. Cei mai buni dintre prosti!
S-a mai si prostituat literar publicand proza amoroasa despre cum s-a f utut el cu o studenta, pe langa mizeria ''De ce iubim femeile'' scrisa cu buna stiinta intru un singur scop - tirajul.
Si da, am citit, si mi-a placut o carte scrisa de el, dar omul ipocrit si scopul sau in general mi se par dezgustatoare. Dar din tot sufletul o spun, cred ca sunt scriitori mult mai talentati decat el in prezent, precum Octavian Soviany, Mihai Andrei Aldea si Ioana Parvulescu.
I-a plăcut așa mult Cărtărescu lui Băsescu că nu știa să-i pronunțe numele...și atât în 2004 cât și în 2009, întrebat care-i ultima carte citită, tot Levantul a răspuns...
I-a placut pe dracu.
Pai nici nu l-a citit)
De nepretuit.
Nu are nici o idee. Dacă a făcut el sex cu o tipă, asta este pentru el o o nuvelă de Premiul Nobel. Apreciez o singură nuvelă de a lui, Petruța. În rest, varză.
Ioana Pârvulescu
Florina Ilis
Simona Antonescu
Marcel Manea
Florin Iaru
Ioana Nicolaie
Octavian Soviany
Nu vreau sa facem sex, nici sa te iubesc. Pa
Dar crezi ca ar vrea cineva.asta de la tine?
KateMiddleton întreabă:
anonim_4396 întreabă: