Doamne cate prostii de raspunsuri aici. Isi dau cu parerea aia care au terminat scoala de 20 de ani?
Te lasa cu media neincheiata si ti-o incheie semestrul viitor. Atunci iti va pune si note si iti va da si teza.
Nu te lasa nimeni corigent din burta.
Ai posibilitate să ai o corigenţă pe toamnă dacă nu-ţi revi în semestrul II, pe care nu o treci şi vei repeta anul.
Depinde de profesor. Te poate lasa semestrul respectiv sau te poate asculta semestrul urmator astfel incat sa iti incheie media de pe semestrul trecut dar si media din semestrul actual. Adica trebuie sa inveti de doua ori mai mult, ceva de genul asta.
Parca as fi eu am cam lipsit tot anul trecut la istorie si fizica pentru ca erau mereu primele ore de la 8:00-9:00 si cu toate astea am trecut dar nu stiu depinde si de profesor.
Eu nu ma duc ca asa luam numai 1 si 2
Din toata clasa au trecut decat 5 la el
Dar in ce cls esti?
A9-a
Nu cred ca ai pentru ce sa iti faci griji, mai ales ca 10 cls sunt obligatorii.Deci nu ai probleme.
Iti incheie media din oficiu(2).Asta daca chiulesti. Daca ai motive intemeiate probabil te cheama in vacanta
Pai,in urmatoarea ora, incearca si tu sa faci un proiect(dar un proiect mai impresionant) si un portofoliu. poate se indura si iti trece 2 note si gata
E bun pe dracul anul trecut a lasat 57 corigenti si deeaia nu ma duc
Ee...profa de istorie imi da 5 si daca nu stiu 1cuvant din lectie
Teoretic te lasa corigent. Dar profesorul are dreptul sa iti incheie media in semestrul viitor. Asa ca iti recomand sa te duci la ore si sa fii activ!
1. poate sa te lase corijent
2. poate sa te lase cu media neincheiata si sa te cheme pe la scoala in vacanta.
Pai cand iti faci la sfarsit media generala in loc sa imparti la cate obiecte ai de exemplu 17, imparti la 16 nu la 17, cu una mai putin!
anonim_4396 întreabă: