| AvalohAlyn a întrebat:

Ce tip/gen de carti va plac?

7 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Imi place sa citesc carti document, despre viata femeilor marginalizate din cauza religiei si a societatii in care traiesc, batute, scuipate in public, persecutate si oprimate.Sunt uimita ca inca exista femei care sunt sub dominanta barbatului neavand drepturi.
N-am un gen preferat, citesc doar ce mi se pare mie interesant.
Acum citesc "Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea araba".M-a impresionat ca autoarea duce erotismul pana la rangul de fanatism religios.
http://www.elefant.ro/......56487.html

| ElenaSA a răspuns:

Depinde in ce stare sunt: carti de dragoste, motivationale, de medicina naturista, etc.

| MadRaven a răspuns:

În general citesc tot ce-mi cade în mână din biblioteca comunală. Ştiu că acolo nu sunt prostii young adult, aşa că iau cu încredere.
Momentan citesc la greu Eliade, Bukowski şi Rebreanu.

| Cameliapantiru a răspuns:

Citesc, in principal, literatura clasica, dar sunt si romane din literatura moderna pe care le-am lecturat cu placere. Ca tipuri de romane, prefer cele de dragoste si cele politiste. In adolescenta citeam romane de capa si spada si de aventuri. Si mai imi plac mult poeziile. Tu ce preferinte ai?

| Aberdeen a răspuns:

In ultima perioada citesc tot ce prin in mana, dar nu prea am nimic altceva mai bun de facut.
Cel mai mult mi-a placut literatura romana.

| Teardrop a răspuns:

Îmi plac toate genurile. Citesc orice fel de care îmi pică în mână.

Când eram foarte mică, nu-mi plăceau cărţile.

Când eram puţin mai mare, eram înnebunită după cărţile poliţiste şi nu-mi plăcea fantassy-ul şi romance-urile.

După ce am citit Tolkien, am fost înnebunită după fantassy şi cărţile poliţiste, şi tot nu-mi plăcea romanceurile.

Apoi am crescut, şi-am devenit un cititor complet.

| Cristian3 a răspuns:

Salut! Mie imi place la nebunie sa citesc romane politiste, acesta este genul meu preferat dar in afara de acesta mai corespunde gusturilor mele si jurnale de razboi, lagare, sclavie! Astea sunt genurile de carti care le citesc din proprie initiativa, dar nu inseamna ca nu citesc si altceva! Tie?

Întrebări similare