Mai bine ai învăța să scrii cuvântul ăla ''entertainment''.
Daca am sarit peste o litera asta nu inseamna ca nu am habar sa scriu. Se poate intampla oricui si nu vad ceva amuzant in chestia asta.
N-ai săritbpeste o literă că ai mai scris de câteva ori așa azi.
De ce nu pui aici ce scrii? Poate suntem mai mulți curioși.
Dă click pe imaginea mea->"Pagina mea" și te va redirecționa pe site-ul meu
Poezii cu limbaj de clasa a-5-a...iar unele din ele îmi dau impresia că ar fi traduceri, dar nu mă pronunț. Succes!
De fapt, prima e o adaptare după Like a Rolling Stone a lui Bob Dylan, ideea de acolo ai luat-o, dar nu-s convins că e facută de tine. Și văd influențe și de la John Denver - Country Roads.
Toate sunt făcute de mine în totalitate. Iar legat de Rolling stone, n-am ascultat-o până astăzi. Dar îți mulțumesc că ai citit și ți-ai exprimat opinia! Succes și ție în toate!
Nu cred, pentru că dacă nu ai fi ascultat-o. ai fi folosit corespendetul din română al metaforei, adică cuvântul ''venetic'', e prima oară când văd într-o poezie în română ''piatră rotitoare''.
Și cum de nu o iei drept inovativ?
Am mai auzit de termenul "Rolling stone" de multe ori în diverse împrejurări, nu l-am luat din respectiva melodie, ba chiar pot spune că nu l-am luat de nicăieri deoarece nu e ca și cum aparține cuiva.
Și deși știu că "piatră rotitoare" sună a traducere proastă Nu văd nimic greșit în utilizarea ei, atât timp cât transmite ce mi-am dorit să transmită
Pentru că în limba română nu-mi transmite nimic, de asta îmi dă impresia de traducere nereușită. Rolling Stone poate fi tradus prin venetic, haimana, hoinar, străin, dar niciodată prin ''piatră rotitoare''.
Dar John Denver recunoști că ai ascultat?
Nu ține de recunoscut, nu am ascultat până acum dar John Denver chiar îmi place, mulțumesc pentru recomandare!
Gasesc o referinta buna. Cam ca oricine de altfel.
E poate o carte vestita/bestseller, e vreun clasic, e poate o carte relevanta intr-o adaptare cinematografica, e utila pentru anumite scopuri, poate pur si simplu te intereseaza autorul sau esti fan al unui gen sau serie de carti.
Motivele precum pret, coperta colorata, etc. erau doar in deradere. Din moment ce iei in serios si cauti doar carti de "dezvoltare personala" nu ma mira nici motivul pentru care pui intrebarea.
In fine, lecturi placute!
Mulțumesc mult pentru răspuns! Lecturi plăcute de asemenea!
Nu prea gasesc voci care sa-mi placa si imi place mai mult sa citesc eu, chit ca ii umplu de bani pe aia care fac picaturi de ochi , decat sa ascult pe altcineva.
Da, legat de voci ai mare dreptate. În afară de lecturile lui Victor Rebengiuc care și în teatru radiofonic e magistral și ale lui Andrei Pleșu, restul sunt un chin.
A trebuit să-i spui tu că era vorbă de o glumă legat de coperți?
Desh întreabă: