Eu cumpar regulat carti, sunt din Bucuresti si am de ales din multe locuri, mai ales ca librariile sunt la doi pasi de mine.
In general cel mai mult cumpar carti de pe elefant, sunt preturile bune si aleg livrarea la un punct de librare, mi le ridic singur. Editura mea preferata este Nemira, dar si Humanitas fiction, au carti de calitate si niciodata nu m-au dezamagit, iar la polul opus cartile de la editura Leda Edge mi se par cel mai prost facute, si nu spun asta datorita titlurilor, ci din cauza paginilor de calitate proasta, cat si a copertilor.
Imi place literatura fantasy (George Martin, Diana Gabadon, Robin Hobb), horror (Stephen King, John Saul). SF (Asimov, Arthur Clarke, Orson Scott Card, dar si altii), imi plac cartile de literatura japoneza, nu prea imi plac cartile de dragoste, in rest as putea citi orice mi se pare interesant. Iti pot recomanda si niste titluri daca esti interesat de niste genuri anume
Haleleu, nu am mai pus mana pe o carte de ani de zile!
Ce imi place? Pai in scoala generala citeam carti de Sandra Brown
Recomand!
Cred ca ma duc sa citesc Iliada si Odiseea
PS: E ghepard
Mmmm, fa-ma sa ma simt bine...
PS: cu gura te rog
Intra unul intr-un restaurantm cu o vrabie pe umar. Si comanda un snitel pentru el si sase pentru vrabiuta. Cat termina ele snitelul, vrabiuta le termina pe alea sase, basca 4 felii de tort, ca desert. Chelnerul uimit ii zice, "Dom'le, formidabil, nu am vazut asa ceva in viata mea! De unde o ai?". Si tipul ii povesteste "Eu am prins pestisorul de aur si cand m-a intrebat de dorinte i-am spus ca vreau sa o sanatate de fier, munti de bani si o pasarica nesatula. Dar idiotul nu a inteles metafora!"
Asa si cu tine, s-ar putea ca acel "cu gura, te rog" sa fie inteles gresit si sa-ti vorbeasca, pana iti tiuie urechile!
Nu-ti bate capul!
Da, intr-adevar. Asa este.
Cine isi permite un e-reader bun, eventual un paperwhite ca sa aiba si lumina aia inerioara are acces la toate cunostintele planetei fara durere de ochi