Cea mai buna aplicație este wattpad, chiar mi-ar plăcea da avem o colaborare, am avut și eu de gând sa încep a scrie o carte, însă nu am avut timp, dar acum am foarte mult timp la dispoziție, sunt o persoana deschisă la orice subiect și cu fler in lucrurile pragmatice, aștept răspunsul tău dacă dorești sa facem o colaborare. Dacă vrei sa afli mai multe despre mine nu ezita sa îmi trimiti un mesaj aici, pe TPU.
Du iti pot trimite mesaj darciti spun aici ca sunt de acord cu colaborarea. Vorbim prin mesaje in aplicatia wattped, ma gasesti cu numele Tamari Hyara
Wattpad e destul de bun ca aplicație, dar o poți scrie oriunde, dacă nu vrei ca să fie citită cartea înainte de a fi gata. Google Docs este destul de bun, după părerea mea, fiindcă acolo poți modifica textul împreună cu colaboratorii și fiecare vede ce a modificat celălalt, are și chat pentru a putea discuta între voi despre carte, etc.
Dacă aș ști cam ce fel de carte vrei să scrii, aș putea să îți fac legătura cu o cunoștință care te-ar ajuta extrem de mult în scrierea ei. Spun asta fiindcă și pe mine m-a ajutat mult de tot
Da, fa-mi legatura cu acea cunonstinta. Daca vrei ma poti ajuta tu. Vorbim in wattped.
Sigur, te pot ajuta și eu
Foloseste wattpad.E o platformă, foarte bună. Mulți scriitori s-au lansat acolo.
Foloseste wattpad. E o platformă foarte buna. Mulți scriitori sau lansat acolo.
Numepublicuserneim întreabă: