| popmirgea1999 a întrebat:

Cine a citit Maitreyi de Eliade? Dar Dragostea nu moare de Maytrei Devi? (al doilea e un raspun la primul roman, cei care au citit inteleg ce zic) Eu nu inteleg un lucru: cum s-au intalnit cei doi in 1973 si in 1974 a aparut romanul lui Maytrei si in roman zice ca nu s-au mai intalnit niciodata? Va rog sa raspundeti doar cei care stiti.

3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Romanele sunt fictive, nici macar romane biografice nu contin purul adevarat, doarece noi oamenii avem intentia de a inflorii lucrurile.
Deci, parerea mea e ca cei dori Mircea Eliade si Maitreyi Devi s-au iubit foarte mult, dar cum s-a petrecut iubirea lor, amandoi mint, poate din rusine, doar ei stiu cum a fost.
Am citit amandoua roamane si doar iubirea lor au fost scrise in cele doua romane, restul intamplarilor amandoi au mintit si sunt diferite intamplarile.

| mihai69 a răspuns:

Sau altfel: întreabă toți martorii oculari ai unui accident auto ce au văzut; mare minune să obții două mărturii la fel! Și tu te aștepți ca doi scriitori să aibă aceeași viziune asupra evenimentelor și trăirilor celuilalt?!?

| GeniuSxxx a răspuns:

Http://adevarul.ro/......index.html
Citeste aici cu atentie )