| LisaJulie a întrebat:

Cine așteaptă noua carte din seria,, Jocurile Foamei "? Am auzit ca,,,, Răsăritul in ziua extragerii " va apărea tradusa in librăriile din România simultan cu restul lumii pe 18 martie!

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă vom vota un suveranist nu va fi nevoie să citim cartea - vom simți pe pielea noastră jocurile foamei. Eu am un avantaj - am prins foamea din vremea lui Ceaușescu.

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

Ar fi culmea sa îi lase pe Simion și Sosoaca sa candideze după scandalul pe care l-au făcut amândoi

| gabicoo a răspuns (pentru LisaJulie):

Uite că Sosoaca și-a depus candidatura. A venit pregătită cu mănuși de box. Sper că va fi respinsă. La fel și a lui Simon - pentru că vrea jupuirea judecătorilor de la BEC.

Dacă nu au lasat-o prima data, nu cred ca o vor lăsa acum

Chiar a fost votat Călin Georgescu in satul tău? De unde știau de el?

Ai dreptate. Fără să vrei ai spus un mare adevăr. Suceava - municipiu reședință de județ cu o populație de peste 100.000 de locuitori - nu este altceva decât un sat cu blocuri. laughing

De predat predau la țară - în comuna în care predau Georgescu a luat undeva peste 60% din voturi. De unde știau? Tik Tok, Facebook - trăiesc din ajutor social și o freacă toată ziua pe la crâșmă și pe telefon. Nu îți spun cum sunt elevii - același aluat din care sunt făcuți și părinții.

Ești profesor de istorie?

Da.