| AndreeaVioleta a întrebat:

Comentati semnificatia versurilor urmatoare:
,, Romeo: Fac precum doresti
Si ma botez din nou de-mi spui iubire
De azi incolo nu mai sunt Romeo."

4 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Da, nu mai e Romeo. Va fi „Alfa Romeo".
Asta-i ca aia cu cetățeanul Sulă Ion.
Toți colegii rîdeau de numele lui și-i spuneau să meargă la primărie și să-și schimbe numele, că nu sună frumos.
După multe astfel de afronturi ale celor din preajma sa, bietul om s-a dus la primărie și și-a schimbat numele.
Foarte bucuros a revenit a doua zi printre colegi și le-a spus marea veste.
- Gata, de-acum nu mă mai cheamă Sulă Ion!
- Dar, cum? l-au întrebat colegii.
- De azi înainte mă va chema Sulă Mitică!

| corolav a răspuns:

Asta cu răspunsul lui TheFragranceMaster seamănă cumva cu un citat dintr-o operă celebră.
E vorba de celebrul roman al lui De Coster, „EulenSpiegel", tradus în limba română drept Til Buhoglindă.
La un moment dat, eroul, Till Buhoglindă, ( un fel de Păcală al plaiului mioritic) aflîndu-se în compania unei prea frumoase doamne și fiind el destul de meșter la vorbe, unele chiar mai și fără perdea, îi spuse acesteia: „Frumoasă doamnă, fericirea Dumneavoastră se află în prohabul umflat al pantalonilor mei".

| TheFragranceMaster a răspuns:

Scumpo nu sunt destul de beat! Revin peste 1 ora cu um raspuns mai mult decat senmificativ! Pa

| TheFragranceMaster a răspuns:

Analiza exhaustiva a versurilor m-a adus literalmente in pragul epuizarii intelectuale! O gura d votka m-a scos din impas! Iata rodul gandirii, care ma face din cale afara de incintat :in esenta tipul vrea sa ajunga in bikineii fetei si incearca la disperare orice stratagema! Shakespeare saracu' nu era prost degeaba!