Bună.
O face și mai reușită dacă interiorul cărții incită cititorul!
Pa, pa.
Tot ce e scris e in engleza, doar titlul e in romana, incearca sa scrii,, Rain" intre ra si in sa fie acea umbrela.
iar omuletii de jos nu-mi plac. scuze
Pai Rain e numele fetei...si de-aia am pus "Ploaie"
Omuletii aia...nu ma pricep la desen, totusi conteaza ideea, ca monstrul ala reprezinta viata,
Mmda buna ideea, dar cu o grafica buna ar iesi ceva din idee
poti numi cartea "hurricane" daca vrei sa ramana cu totul in engleza. eu asa zic ca ar da bine ca tot ai scris in engleza, sau le traduci si pe ele in romana.
Oricum trebuia sa traduc si chestiile alea, deoarece cartea va ajunge la doamna de romana si ea nu stie engleza.
Mie-mi place, deci o consider potrivita.
Oricum, coperta e cel mai neimportant lucru al o carte ca doar nu trebuie judecata dupa acest aspect, nu?
Asa-i.
Oricum nu e ca si cum va fi publicata vreodata
Mai stii? Poate esti un nou Cartarescu si nici nu ti-ai dat seama.
As vrea eu
Sunt foarte multi care viseaza sa devina scriitori, sansele mele sunt aproape inexistente.
In ziua de azi nu-ti trebuie talent ca sa devii scriitor, doar bani. Dai vreo 6 milioane si ai o carte publicata-n 100 de exemplare
Vezi tu, aici e problema
Nu vreau sa public carti doar de dragul de-a publica.
Vreau ca oamenilor sa le placa ce scriu.
E cam greu asta. Chiar daca ai talent e foarte greu sa te faci cunoscut. In Romania nu prea mai cumpara niemni carti, iar daca cumpara atunci cumpara autori straini binevanduti sau autori romani care trebuie cititi pentru bac. Daca ma pui sa zic vreun autor contemporan in afara de Cartarescu nu mai stiu vreunul.
Si eu imi doresc sa scriu macar o carte si o sa fac treaba asta chiar daca o s-o fac pe banii mei si nu pe spijinul undei edituri.
Multa bafta si tie.
Multumesc.
Mult noroc :3
Misto coperta dar nu inteleg faza cu life si me. daca va ajunge la doamna de romana de ce scrie fucked up?
Sunt doar niste versuri dintr-o melodie si le-am ales pentru ca se potrivesc.
E bine ca tu reproduci coperta. Imaginatia si creativitatea trebuie sa vina de la sine. Coperta e reusita dar mai merge cateva retusuri
P.s: spor la lucru
Sper ca te-am ajutat.
Ceau!
Mai "merge" cateva retusuri si la felul dumitale de a scrie.
Eh m-am grabit, corect era: merg cateva retusuri, iar tu sari pe mine pentru o inocenta greseala de parca tu nu ai gresit niciodata
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă: