| DalyDanyOana a întrebat:

Credeti ca daca iau de pe i nternet niste lecturi la limba romana. profesoara isi va da seama daca mai schimb cuvintele?

Răspuns Câştigător
| daniella9805 a răspuns:

Am facut si eu asta si nu iti recomand optiunea asta... poate ca nu stie exact de unde dar isi va da seama dupa modul de scriere al celui care a postat pe net si modul tau de scriere...un referat la biologie, geografi, fizica sau altceva da, poti lua de pe net, dar la lb romana nu iti recomand. e mult mai multa satisfactie sa fi laudata pentru munca ta decat pentru un caopy-paste-print.

4 răspunsuri:
| LovellyAngel a răspuns:

Vezi, cărţile nu muşcă, asta dacă ai deschis vreodată vreo carte...

| DalyDanyOana explică (pentru LovellyAngel):

Am deschis nu te teme..dar..in acel timp cand trebuia sa citesc eram in Germania fiindca era vacanta de vara si le-am facut. pe graba de pe internet cand am ajuns acasa fiindca nu mai aveam timp ca incepea scoala
happy

| KillerBunny1500 a răspuns:

Depinde... Profesoara ta te cunoaste, iti stie stilul, practic prevede ce vei scrie dar, luandu-le de pe internet, profa va remarca o schimbare de exprimare sau ceva... Si nu spun doar dandu-mi cu parerea, iti spun din experienta colegilor mei de clasa. Si oricum, daca copii nu te vei dezvolta pe masura a ceea ce scrii acasa, la scoala fiind pe cont propriu. Astfel va fi si mai evident ca ai copia.

PS : Sa nu mi-o ei in nume de rau ca ti-o zic, dar e gresit sa copii, n-o spun ca sa te cicalesc sau sa te bat la cap ori alte chestii in genul acesta, dar incearca sa fii cinstita, e pentru binele tau.