Am facut si eu asta si nu iti recomand optiunea asta... poate ca nu stie exact de unde dar isi va da seama dupa modul de scriere al celui care a postat pe net si modul tau de scriere...un referat la biologie, geografi, fizica sau altceva da, poti lua de pe net, dar la lb romana nu iti recomand. e mult mai multa satisfactie sa fi laudata pentru munca ta decat pentru un caopy-paste-print.
Am deschis nu te teme..dar..in acel timp cand trebuia sa citesc eram in Germania fiindca era vacanta de vara si le-am facut. pe graba de pe internet cand am ajuns acasa fiindca nu mai aveam timp ca incepea scoala
Depinde... Profesoara ta te cunoaste, iti stie stilul, practic prevede ce vei scrie dar, luandu-le de pe internet, profa va remarca o schimbare de exprimare sau ceva... Si nu spun doar dandu-mi cu parerea, iti spun din experienta colegilor mei de clasa. Si oricum, daca copii nu te vei dezvolta pe masura a ceea ce scrii acasa, la scoala fiind pe cont propriu. Astfel va fi si mai evident ca ai copia.
PS : Sa nu mi-o ei in nume de rau ca ti-o zic, dar e gresit sa copii, n-o spun ca sa te cicalesc sau sa te bat la cap ori alte chestii in genul acesta, dar incearca sa fii cinstita, e pentru binele tau.
BenWilde întreabă:
anonim_4396 întreabă: