anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum am mai spus, vreau sa scriu o carte. Ce parere aveti despre inceputul acesta?
In ochii sai aurii se reflectau flacarile care cuprindeau Padurea Basmelor. Nu stia ce sa mai faca, caci oboseala o coplesea cu fiecare secunda. Privea copacii pictati parca in toate culorile posibile, incepand cu alb si terminandu-se cu negru, locuitorii care fugeau din calea focului si toate basmele povestite vreodata ce se evaporau in aer. Nimic nu mai era de facut. Locul favorit al tuturor fiintelor din acea lume magica a fost din acel moment distrus si nu va mai exista niciodata.
In aer se simtea un miros frumos, de flori de primavara, semn ca toate povestile au fost distruse. Sirka ramase tintuita cu privirea spre copacul unde isi depana mai mereu inspiratia, fara macar sa-si dea seama spre ce sfarsit se indreapta.
Amintirea se spulbera, caci isi auzi numele. Cineva a strigat-o. Se simti trasa de mana cu putere.
- Sirka! auzi ea. Sirka? Ma auzi? Sirka dadu din cap intr-un fel care insemna si da si nu. Sa plecam de aici!
Dar nu apuca sa faca nici un pas. Isi pierduse cunostiinta.

Asta a fost. Mentionez ca am 13 ani.

3 răspunsuri:
| MozZatY a răspuns:

Salut, imi place initiativa ta. Dar pe viitor, incearca sa eviti cacofoniile; daca folosesti figuri de stil, foloseste-le cum trebuie, sau evita.
"copacii pictati parca in toate culorile posibile, incepand cu alb si terminandu-se cu negru"... in primul rand albul si negru nu sunt culori - nonculori. Apoi daca ma pui sa ma gandesc la toate culorile..de la alb la negru nu imi vine in cap decat toate nuantele de gri happy.
"In aer se simtea un miros frumos, de flori de primavara, semn ca toate povestile au fost distruse." Elaboreaza sau gaseste alta comparatie. Daca vrei sa accentuezi faptul ca e ceva de rau, nu-mi spune ce roz bonbon sau ce frumos miroase...ca devin confuz. happy
"Sirka dadu din cap intr-un fel care insemna si da si nu." Poti sa descrii mai bine miscarea ei? era alehamite? a dat din cap mai intai de sus in jos, apoi stanga - dreapta? happy
Acestea fiind spuse, sa tii cont ca este doar parerea mea, poate nu te inteleg pe deplin. Poate dupa ce voi citi intreaga ta carte ma voi lamuri. Meanwhile, keep up the good work happy

| Rockart a răspuns:

Sirka? Tu si toti astia de pe watt, aveti o problema cu numele penibile.

| wolder a răspuns:

Alb si negru nu sunt culori.

In aer se simtea un miros frumos, de flori de primavara, semn ca toate povestile au fost distruse." Cee? aici poti edita putin

imi place numele tipei, e interesant!

daca mai scrii, imi poti cere parerea
bafta si nu te lasa

Întrebări similare