| Ancutatutueanu112 a întrebat:

Cum pot sa- mi personific caietele?
Cum pot sa citesc mai repede?
Cine raspunde la ultima are sters raspunsul, iar cel care raspunde la ambele primeste funda! happy

7 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Poți să colorezi copertele cu marcărul și după să desenezi tu ceva mai deosebit sau să scrii pe toată coperta ''Ador/Urăsc X'' (Așa am făcut eu la bio)Sau poți folosi acțibliduri sau să scrii trupele muzicale favorite ale tale.(astfel încât caietul tău să spună ceva despre tine)
2.Prin exercițiu, bineînțeles! Citește când ai timp(mai ales că ai mai mult timp, fiind vacanță)Parcă, era și o aplicație pentru asta, dar numai în engleză sad

| Kaℓi a răspuns:

La ultima nici macar n-am sa-ti raspund, mi se pare o aiureala sa intrebi asa ceva.
Despre personificarea caietelor, deci. Mi se pare destul de trist sa vrei asa ceva! inteleg personificarea unei pisici de exemplu, sau a vantului, sau a noptii... dar a caietelor? cum ar suna?
Daca scriai "personalizez", era cu totul altceva (desi era tot aiurea). Scrie numele tau pe ele si sunt gata personalizate.

Cat despre sters raspunsuri, doar ai impresia ca poti face tu asta! big grin

| Ancutatutueanu112 explică (pentru Kaℓi):

Puteai să nu răspunzi mai bine big grin la niciuna nu ai răspuns. mai mult ai comentat big grin... În fine.

| Kaℓi a răspuns (pentru Ancutatutueanu112):

Nu e vina mea ca nu stii diferenta dintre personificare si personalizare!
Personificarea e o figura de stil.
Nu e important sa citesti mai repede, e important sa pricepi si sa asimilezi ceea ce citesti, in ritmul tau.
Nu poti sterge un raspuns care nu iti convine, poti sa-l raportezi eventual, si daca este considerat neadecvat de catre administratori, o sa fie sters.
Sarbatori fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un semn unic, ce te reprezintă si deseneaza-l pe caiete.
Citeste cat mai multe cârti, pentru a-ti antrena cititul. Alta cale nu cred ca exista.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

1. Pune-ti abtibilduri, scrie cu scris d-ala misto, cu cerneala invizibila, sclipici, scrie lucruri sa para copiute, deseneaza feţe, pune-ti eticheta si coperta daca vrei.
2.Nu mai citi pe litere/silabe; ia doar cuvantul intreg. Fa exercitii zi de zi si sa nu te plictisesti de citit dintr-o data. Citeste ce-ti place.

| Ancutatutueanu112 explică (pentru CatelusaCuParulCret):

Mersi, uite aici oameni buni, nu răi -.-'
Funda, şi pupix :*