Razboi si pace, de Lov Tolstoi.
Este considerat de unii ca cel mai mare roman din literatura mondiala.
Am citit-o de cel putin 5 ori si fiecare data o interpretez altfel.
Cred ca o sa mi o cumpar si eu, am vazut ca este si serial
Am descarcat acum filmu, e ca si cartea? oricum filmul imi da hype
Nu, actiunea filmului e un pic (sau un pic mai mult) diferita, asta mi-a placut la film si la carte.
"Mandria Cartaginei - Romanul lui Hannibal" de David Anthony Durham este cartea care, de departe, mi-a placut cel mai mult. Recomand.
Multumesc pentru amintiri de Cecelia Ahern.
Este o carte pentru adolescenti.
Nu am o carte preferata. Nici un film/serial preferat nu am desi m-am uitat la foarte multe, carti nu imi permite timpul si/sau stresul sa stau sa citesc plus ca sunt obligat sa invat literatura de specialitate ca sa zic asa. M-am gandit ca e si asta un raspuns valid, sunt mandru de el. Ms.
Cand iti place foarte mult sa citesti este foarte greu sa raspunzi la aceasta intrebari. Eu imi amintesc de unele carti prin prisma senzatiilor pe care mi le trezesc: prima carte la care am plans - Jane Eyer, prima carte ''serioasa'' si care m-a pus multe pe ganduri - Crima si pedeapsa, prima carte interesanta de dezvoltare personala - secretele succesului, cea mai buna carte SF - Dune, ultima carte citita (care mereu lasa o urma proaspata) - Clopotele, autorul meu preferat de la care am citit cele mai multe titluri - John Steinbeck. Totusi, printre atatea carti, exista una la care m-am intors de foarte multe ori si la varste diferite si acea carte este una de povesti ''Basmele apelor'' - Monica Aslan. Toate aceste carti le recomand cu mare drag oricand si oricui.
Am multe carti preferate deoarece imi place sa citesc foarte mult, insa daca ar trebui sa aleg cateva, acestea ar fi:
1 Academia vampirilor
2 Sub aceeasi stea
3 Harry Potter
4 Cyboria
5 Cronicile familiei Kane (serie de 3 volume)
6 Lumea de cerneala (serie de 3 volume)
7 O bucla in timp
8 Jocul lui Westing
9 Raymie Nightingale
10 Oksa Pollok
Etc, etc, etc...
) o stiu
Buna gluma, n-o mai face
Desh întreabă: