Dupa-amiezile/serile dupa ce termin serviciul, daca nu am de corectat sau de pregatit materiale pentru a doua zi, citesc 2-3 ore, in weekenduri si vacante citesc cat de mult pot, uneori, daca e o carte foarte buna si ma prinde, chiar si 12-14n ore pe zi, pana o termin. In general, aloc destul de mult timp lecturii, ma pasioneaza, ma relaxeaza, imi bucura mintea si sufletul, e principalul meu hobby si tot ce iubesc mai mult.
Intotdeauna seara, inainte de culcare. Asta e regula de baza.
Apoi, ori de cate ori am putin timp, pun mana pe carte si citesc.
O calatorie lunga cu trenul sau cu autobuzul e o adevarata mana cereasca.
De fapt, nu-mi lipsesc niciodata din geanta o carte si o umbrela...actele le mai uit cateodata, dar cartea, nu.
Haha, eu întotdeauna îmi uit acasă... umbrela. : ))
În rest, îmi place cum acționezi, cum gândești...
Stai si tu, ca mine, in Anglia cateva luni si iti garantez ca n-o sa mai uiti umbrela in veci pururi!
In Anglia ploua foarte des?
In Anglia e, mai tot timpul, un fel de ploaie marunta si deasa. Ceata nu prea am vazut. Cred ca e o legenda, dar ploaie, da...de te patrunde pana in suflet.
Cum? Pur şi simplu, când am puţin timp liber şi vreau să ma relaxez citind o carte.
Când? În general vineri, sâmbătă şi duminică fiindcă în timpul săptămânii nu am timp.
Mai ales dacă poți citi in autobuz și nu amețești, atunci nu mai ai nicio scuză.
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: