Nu prea te hotarasti, ci mai degraba esti atras de coperta. La finalul fiecarei carti exista fragmente din carte.
Depinde ce gen iti place, afla pe scurt care-i povestea si da-i drumu'...''Cimitirul animalelor'' de Stephen King si John saul ''vocile'' mi s-au parut interesante, poveste buna si iti creeaza suspans.te face sa vrei sa stii ce se va intampla..vezi si tu. dupa cum am zis depinde ce gen iti place
O rasfoiesti nitel, te uiti la cuprins sa vezi ce contine si nu in ultimul rand, vezi daca te atrage categoria din care face parte.
Depide ce domeniu îți place (domeniu de interes). De exemplu, dacă îți place istoria - cauți ce anume îți place din istorie: civilizații antice, istorie modernă etc. Așa găsești ușor ce vrei să citești.
În primul rând încearcă să-ți cauți genul preferat de cărți: roman (unde intervin mai multe subcategorii cum ar fi roman polițist, psihologic etc), fantastic, SF, dramă, aventură, 18+, de ce nu? iar dacă nu știi ce gen de cărți preferi atunci ia o carte la nimereală (sau la care te atrage coperta
) și citește descrierea de pe spatele coperții pentru a te dumeri dacă te atrage cartea sau nu. Sper că te-am ajutat și îți doresc o seara frumoasă!
Desh întreabă: