cum mi se pare...depinde. in general mi-e foarte greu sa incep lucruri, procrastinez mult, asa ca daca nu citesc o perioada lunga de timp, mi se pare nefolositor. dar daca incep sa citesc totusi, incepe sa-mi placa
cat de des...ori citesc 10 carti pe luna, ori nici una. depinde foarte mult si asta
genuri, pai nu prea stiu, cam orice in afara de science fiction. de asemenea urasc cartile astea gen Hunger Games, Harry Potter, nu stiu, pur si simplu nu sunt genul meu
Cititul e misto, uneori te obsedeaza alteori te plictiseste. Cat de des citesc? Depinde. Oricum, atunci cand ma apuc de o carte, o termin repede chiar daca nu-mi place. Prefer cartile western, cartile care prezinta viata romanilor de la sat, cartile de razboi si cele care au personaje remarcabile.
Cititul mi se pare super. Citest cel putin o carte pe saptamana.Prefer cartile pentru dezvoltare personala.
Ce carte de dezvoltare personala iti place mai mult? Si eu citesc acest gen.
Cititul este într-un fel distractiv. Citesc de trei ori pe săptămână (adică trei cărți). SF și enciclopedii.
Eu citesc in fiecare zi.Acesta e unul dintre hobby-urile mele. Eu prefer SF, aventura, horror, drama, ramance(doar putin )
. Asta depinde de tine.Fiecare cititor ale pretentiile lui
Sa raspund la alta intrebare de- a ta:
Am foarte multe carti in biblioteca si in fiecare luna mai imi cumpar cate 7-8 cari.
Multumit?