O amestecătură de întrebări. Rândurile scrise exprimă rătăcire ce nu face decât să amplifice în mod distructiv o stare mentală, cea de dezgust cu care se acumulează frustrări și răzbunare, dorință de anulare macabră. Astfel se anihilează orice urmă de cunoaștere și duce la o nebunie căci e o luptă cu sine.
Nu, nu pui NICIODATA virgula fara spatiu dupa ea! In rest... ai aruncat niste cuvinte pe-acolo...
Cred că îmi datorezi minutul din viață pe care l-am irosit citindu-ți "poezia", plus 50 de lei despăgubiri.
Și promisiunea că nu vei mai "compune" nici o "poezie" în viața ta.
Băi mă lași! This is ART! Nu te a obligat nimeni s-o citești, ai facut o de bună voie și nesilit de nimeni.
Cred că avem o înțelegere diferită a cuvântului "artă".
O găleată de noroi aruncată pe o pânză nu este "artă". Iar "poezia" ta exact asta este.
Mulțumesc! Asta era si intentia! Pup :*
Ca să citez un clasic în viață:
"Dezgust în mintea mea perpetuu, perpetuu uu
Uuu uuuuuu huuuu huu "
Aa....acum am observat, eu am scris că asta este poezie. Nu dragul meu, acestea sunt versurile unui cantec pop. Sorry! Am vrut doar o parere despre cum sună dar mă rog.
Indiferent că se vrea a fi "o poezie", "un cântec pop" sau o reclamă la soluție de desfundat țevile, sună la fel de prost, dragul meu.
Ok :=/
Si ala cu banana lipita pe perete a facut un mare spanac... insa pe bani grei. Daca el face ceva cu versurile astea... bravo lui. In ziua de azi e mai important marketingul decat produsul in sine. De aia mizerii ca Beats sau Asus vind produse audio de miliarde de dolari si un brand legendar precum Creative are o cifra de afaceri sub suta de milioane de dolari pe 2021.
Întrebarea a fost "cum ni se pare poezia", nu "dacă în lume s-au vândut vreodată mizerii scumpe"
Am raspuns la asta, nici mie nu mi se pare defel stralucita sau cu vreo urma de valoare, insa am raspuns la ceea ce ziceai tu. Termenul de arta e foarte vag de ceva vreme incoace...
Termenul de artă este întradevăr vag. Dar asta nu înseamnă că absolut orice tâmpenie poate intra în categoria "artă".
Chiar și în cazul bananei lipită cu bandă adezivă, arta ține de mesaj și de context, nu de banana în sine (de altfel artistul a ținut să precizeze că noul proprietar poate să înlocuiască banana ori de câte ori aceasta putrezește).
Mesajul "lucrării" este că semnificația și importanța obiectelor diferă în funcție de context, banana fiind în același timp o satiră la adresa absurdității artei și a percepției oamenilor asupra valorii.
Se pare că acest mesaj și această formă de transmitere a mesajului a valorat pentru cineva 120.000 de dolari. Dar nu orice banană lipită cu bandă adezivă pe un perete valorează atât. De unde rezultă că acea banană, în acel context, comunicată în acel fel, are ceva special. Poate că asta o face artă.