Dacă tot ești atât de interesat, nu ar fi mai bine să pui tu mâna și să le citești în loc să pui întrebările astea?
Nu de alta, dar pun pariu că nu ai citit nici Dracula, nici cărțile importante ale lui Stephen King. Ne ceri doar nouă să-ți facem recenzii și recomandări.
Nu ești obligat să răspunzi dacă te-deranjează întrebarea; și nu mai vorbi în numele tuturor!
Mai bine du-te și vărsați altundeva hate-l (ura), dacă neaparat simți nevoia!
Eu doar am vrut să aud opiniile altora!
"Mai bine du-te și vărsați altundeva hate-l (ura)"
... spuse omul care își vărsa pe TPU ura irațională față de libertatea femeilor de a alege cu ce se îmbracă:
"în 11 Iunie | Joey8 a întrebat:
E cineva de aicea revoltat pe moda feminină / feministă de astăzi?
De felul și modul de cum au ajuns femeile și tinerele să-se îmbrace în ziua de azi!?!?!"
Pentru + cunoștiința ta una e-să-ți exprima ura (hate-ul), și alta + revolta!
Aham. Deci dacă eu te sfătuiesc să citești niște cărți se numește "ură", dar mentalitatea ta de taliban la adresa femeilor este doar "revoltă".
Am înțeles... Ești foarte coerent în gândire.
De unde ști tu că nu le-am citit, doar pentru că am pus întrebarea asta?
Las + că mai bine cu mentalitatea + mea de taliban, decât cu bikini dantelați pe ori și unde!
Pe urmă vă mai mirați că de ce urlă știrile de atâtea violuri!
...
Cred că mai bine te opreai din scris cu vreo două răspunsuri în urmă... Cu cât scrii mai mult, cu atât demonstrezi mai clar ce taliban retrograd ești.
Bagă bine sub turban chestia asta: Singurii vinovați pentru violuri sunt violatorii, nu victimele lor. Ținuta unei femei nu este NICIODATĂ o invitație la viol. Numai un om profund dezaxat poate sugera că femeile care poartă bikini dantelați "și-o caută".
Vrei + cumva să ai ultimul cuvânt și -
nu știu eu?
Mai bine du-te la culcare hait-re, și varsă-ți borhotul în altă parte dacă ni ai altceva mai bun de făcut!
"Ținuta unei femei nu este NICIODATĂ o invitație la viol. Numai un om profund dezaxat poate sugera că femeile care poartă bikini dantelați "și-o caută". " - Răspunsul tău spune totul de la sine de nivelul capacității tale "intelectuale"!
Hai pa, somn ușor și la revedere!
Și nu mai da "reply" că nu am chef să-mă "contrazic" cu tine!
Sincer nu am citit dracula de Bram Stocker dar în schimb am citit aproape toate cărțile de Stephen King azi am terminat Billy Summers după părerea mea king e printre cei mai buni scriitori!
Ce rost are sa compari o carte din 1800 cu un autor care scrie pe banda rulanta?
Numepublicuserneim întreabă: