"Mergi incet, bea apa multa."(H. Murakami)
"A defini inseamna a limita."(Oscar Wilde)
Viaţa este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă. – Osho
Citeste intregul articol la https://idevice.ro
Da, foarte bine. Ma bucur ca realizezi ca fiecare exista pe lumea asta cu un scop. tine-o tot asa!
Nu e nevoie sa fii cu fundul in sus. referitor la intrebarea mea pusa recent, multi isi leg fericirea de oameni. poza aia spune ce gandesc eu.
În viaţă nu există eşecuri există doar rezultate.
Dacă nu vrei să sufoci iubirea, las-o să zboare fără să îi dai direcţia. Cu cât vei încerca mai mult să conduci omul ca pe un aeroplan, cu atât te abaţi mai mult de la zborul liber.
Eu mai sper că într-o zi o să pot să mă urc pe mătură şi să pot să zbor din mizeria asta.
Dacă vrei să fii fericit cu adevărat trebuie să trăieşti nu să gândeşti-Jenni Acterian.
În vremurile bune prieteni ne cunosc, în vremurile grele noi îi cunoaştem pe ei.
Cam atât imi aduc aminte în dimineaţa asta mohorâtă.
"Faza cu ''fundul in sus '' chiar nu am priceput-o " mi s-a parut ca mi-ai raspuns in sictir si ti-am zis ca nu e nevoie sa te porti asa. parca , nu mai stiu
cubuzunarulgol întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: