| KateMiddleton a întrebat:

Daca am citit Harry Potter si Twilight ce as mai putea citi?

Răspuns Câştigător
| florin1998 a răspuns:

Hunger games

30 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

The vampire diaries.

Nu stiu daca si dupa Dexter s-a facut vreo carte, dar stiu ca producatorii s-au inspirat dintr-o nuvela.

| KiduuxD a răspuns:

The Vampires Diaries.

| Ayiana a răspuns:

Buna,si eu ti-as recomanda Hunger games.Nu am citit seriile, dar am auzit ca sunt super. happy

| Morphines a răspuns:

Ai citit doar 2 cărți? laughing Păi citește și celelalte cărți, astea pe care le-ai spus tu nu-ți îmbunătățesc cu nimic vocabularul și nu te educă cu nimic...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Morphines):

Harry Potter e chiar bildungsroman. Ce zici tu?

| Morphines a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar te bagi în seamă unde nu-ți fierbe oala? Vezi-ți de drum! N-ai priceput ce-am zis eu.

| KateMiddleton explică (pentru Morphines):

Sa incepem ca e o colectie(Harry Potter 7 carti si Amurg 4 carti) si le-am citit in luna iulie, de aia intreb.

Trebuia sa enumar toate cartile, draga fiinta speciala?

| KateMiddleton explică (pentru KiduuxD):

Nu-mi place

| Morphines a răspuns (pentru KateMiddleton):

Da! N-ai zis nimic de mai multe volume și nici n-ai precizat că ai citit seriile, asta era altceva. Așa este, sunt o ființă specială big grin

O bine, draga extraterestru, voi preciza alta data ca sunt volume si de ce ma rog esti special?

Se știe. Faptul că mi-am schimbat numele creează confuzie? laughing Lasă asta, vei vedea în viitor, citește „Înainte să adorm", „Captiv în labirint", „Și dacă aș mai trăi o data", „Dacă aș rămâne", „Poștașul", „Cele treisprezece motive"! Câteva cărți care te vor impresiona, asta dacă n-ai mintea unui copil de 12 ani...

| comsacodrut a răspuns:

Hunger games sau pulbere de stele

Am mai multe raspunsuri castigatoare ca tine si intrebarea aia n-a fost pusa de mine.

Si totusi, unde esti special? Argumenteaza nu cred fara argumente...

| Bambilika a răspuns:

Jurnalele vampirilor.

De mine nu cred că a fost pusă! Și nu mă refeream la răspunsuri câștigătoare, dââ, nu în asta constă la ce m-am referit eu!

Atunci mi-a luat sora contul.Si totusi nu mi-ai argumentat cu ce esti special.Stiu ca nu consta in funde, dar, de unde ti-a venit ideea sa te consider mai presus altora?

Păi tu ai zis că sunt specialwinking Dacă m-ai cunoaște ai vedea. Mai așteaptă puțin, vei auzi în curând de mine și pe la televizor! Ca fapt divers, să-ți răspund curiozității morbide. Sunt politalentat: scriitor, cântăreț, actor, ehe, mă mai laud dacă vrei.

Si un laudaros fara pereche...

Tu mi-ai cerut expres să-ți argumentez de ce sunt special. Eu ți-am spus și nu-ti convine, hă!? Nu sunt lăudăros, sunt doar realist. Asta e realitatea, pentru mine e rai, pentru tine poate iad...winking

| DanG a răspuns (pentru Morphines):

Ai dreptate, frate. Lumea citeste numai carti ieftine care nu iti imbogatesc cu nimic vocabularul. De Jules Verne nu mai pomeneste nimeni nimic? Acest om s-a gandit la niste lucruri inimaginabile pentru acea vreme, iar unele dintre ele au aparut abia la cateva decenii dupa moartea lui.

| Morphines a răspuns (pentru DanG):

Apăi așa este! Dar ce să le faci... Barbie, Barbie

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Jocurile foamei şi cartea mea preferată...
Cântec de gheaţă şi foc!
O să te îndrăgosteşti de ea ( şi de Jon desigur :3 )

| KateMiddleton explică (pentru DanG):

Crezi? Am citit si eu multe carti de Jules Verne.Alea de sus erau cele citite vara asta.
Unii oamenii chiar cred ca a prezis viitorul, scrie de parca ar fi vazut toate masinariile viitorului.

| MauriceCorelli a răspuns:

Ceva care nu e maculatura. Eu stiu, ai putea incepe cu niste carti pe care nu le citeste tot plebeu', au sanse sa fie de sute de ori mai bune decat "best-seller-ele" actuale.

| droid96 a răspuns:

Jocurile Foamei si Eu sunt numarul patru.

| Lorii69 a răspuns:

Fortele raului absolut -recomand
TSC
TVD
Vampirii sudului
Jocurile foamei

| KateMiddleton explică (pentru Lorii69):

Citesc acum Jocurile foamei

Întrebări similare