The vampire diaries.
Nu stiu daca si dupa Dexter s-a facut vreo carte, dar stiu ca producatorii s-au inspirat dintr-o nuvela.
Buna,si eu ti-as recomanda Hunger games.Nu am citit seriile, dar am auzit ca sunt super.
Ai citit doar 2 cărți? Păi citește și celelalte cărți, astea pe care le-ai spus tu nu-ți îmbunătățesc cu nimic vocabularul și nu te educă cu nimic...
Iar te bagi în seamă unde nu-ți fierbe oala? Vezi-ți de drum! N-ai priceput ce-am zis eu.
Sa incepem ca e o colectie(Harry Potter 7 carti si Amurg 4 carti) si le-am citit in luna iulie, de aia intreb.
Da! N-ai zis nimic de mai multe volume și nici n-ai precizat că ai citit seriile, asta era altceva. Așa este, sunt o ființă specială
O bine, draga extraterestru, voi preciza alta data ca sunt volume si de ce ma rog esti special?
Se știe. Faptul că mi-am schimbat numele creează confuzie? Lasă asta, vei vedea în viitor, citește „Înainte să adorm", „Captiv în labirint", „Și dacă aș mai trăi o data", „Dacă aș rămâne", „Poștașul", „Cele treisprezece motive"! Câteva cărți care te vor impresiona, asta dacă n-ai mintea unui copil de 12 ani...
Am mai multe raspunsuri castigatoare ca tine si intrebarea aia n-a fost pusa de mine.
Si totusi, unde esti special? Argumenteaza nu cred fara argumente...
De mine nu cred că a fost pusă! Și nu mă refeream la răspunsuri câștigătoare, dââ, nu în asta constă la ce m-am referit eu!
Atunci mi-a luat sora contul.Si totusi nu mi-ai argumentat cu ce esti special.Stiu ca nu consta in funde, dar, de unde ti-a venit ideea sa te consider mai presus altora?
Păi tu ai zis că sunt special Dacă m-ai cunoaște ai vedea. Mai așteaptă puțin, vei auzi în curând de mine și pe la televizor! Ca fapt divers, să-ți răspund curiozității morbide. Sunt politalentat: scriitor, cântăreț, actor, ehe, mă mai laud dacă vrei.
Tu mi-ai cerut expres să-ți argumentez de ce sunt special. Eu ți-am spus și nu-ti convine, hă!? Nu sunt lăudăros, sunt doar realist. Asta e realitatea, pentru mine e rai, pentru tine poate iad...
Bună,
Jocurile foamei şi cartea mea preferată...
Cântec de gheaţă şi foc!
O să te îndrăgosteşti de ea ( şi de Jon desigur :3 )
Crezi? Am citit si eu multe carti de Jules Verne.Alea de sus erau cele citite vara asta.
Unii oamenii chiar cred ca a prezis viitorul, scrie de parca ar fi vazut toate masinariile viitorului.
Ceva care nu e maculatura. Eu stiu, ai putea incepe cu niste carti pe care nu le citeste tot plebeu', au sanse sa fie de sute de ori mai bune decat "best-seller-ele" actuale.
Numepublicuserneim întreabă: