O termin. Cea mai crâncenă experiență pentru mine a fost să termin Curcubeul Gravitației de Thomas Pynchon. Vreo 800 și ceva de pagini. Omul zici că era drogat când a scris-o. Nici nu mai stiai cu ce a inceput fraza când ajungeai să o termini. Halucinant.
Dar nu m-am lăsat până nu am terminat-o.
Nu cred că am terminat vreo carte, poate în generală dar nu-mi amintesc. Nici măcar filmele nu le termin.
Am cumparat vreo 2 carti care m-au impresionat dupa coperta, dar am citit maxim 20 pagini din ele, deoarece actiunea era prea plictisitoare.
Mai citesc putin si daca ma conving 100% ca nu e ceea ce ma asteptam nu o mai continui.
Mi se intampla destul de des sa citesc o carte si intre timp mai cumpar inca una care imi starneste interesul si nu mai am rabdare sa o termin pe prima ca ma apuc de urmatoarea.Asta pentru ca ma entuziasmez repede si ma plictisesc usor.
Eu ma opresc din lectura. Chiar daca imi place sa citesc carti, atunci cand o poveste nu ma atrage, prefer sa nu pierd timpul cu ea. Spre exemplu, mi-e foarte greu sa citesc o carte fara dialog. Imi place sa vad ca exista niste personaje care comunica intre ele.
O termin!
Niciodata nu am inceput un lucru, lasandu-l neterminat, indiferent ca mi-a placut sau nu.
Mă opresc. Sunt atât de multe cărți care mi-ar plăcea, de ce să pierd timpul cu o carte nepotrivită pentru mine
anonim_4396 întreabă:
Vali215 întreabă: