Panza de paianjen, Cella Serghi
Fluturi, Irina Binder
Invitatie la vals, Mihail Drumes
Dincolo de iubire, Daniel Grosu.
Domnisoara Christina, Mircea Eliade.
Toate sunt romane si daca esti adolescent/a ti le recomand.
Papillon, e cartea mea favorită. Este una autobiografică.
În mare povestit, este vorba de Henri Charriere, poreclit "Papillon" ("Fluture", în limba franceză) din cauza tatuajului reprezentând un fluture de pe piept, care este acuzat pe nedrept de o infracţiune, judecat, şi trimis într-o închisoare. De acolo este transferat de mai multe ori la diverse închisori şi încearcă de nenumărate ori să evadeze.
Îţi mai recomand şi cărţile de Thomas Harris, "The Red Dragon", "The Silence Of The Lambs", "Hannibal" şi "Hannibal Rising", în care personaj comun e Dr. Hannibal Lecter, un fost psiholog/psihiatru condamnat la închisoare pe viaţă pentru canibalism. El îi ajută de după gratii pe diverşi agenţi de poliţie FBI să prinda criminali periculoşi, fiind un om cu aptitudini excepţionale şi un spirit de observatie ascuţit.
Martin Eden-jack London-este o carte a autoanalizei, mi-a placut foarte mult, sper sa te atraga si pe tine, daca o vei citi astept parerea ta!
O crima anuntata Agatha Cristie
Semnul celor patru Artur Conan Doyle
Jurnalul unei pustoaice
PS: Pe wattpad.com gasesti cate povesti interesante vrei.
Tată bogat, tată sărac, de Robert T. Kiyosaki; Secretele minții de milionar, de T. Harv Eker; În căutarea fericirii, de Bertrand Russell; Săptămâna de lucru de 4 ore, de Tim Ferriss; mai multe informati despre ele intra aici http://crististefan.com/10carti/
Ai putea citi Harry Potter sau
Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia sau
La Medeleni sau
Cireșarii.
Am citit toate Harry Potter!
Bravo!
Poți citi Vampirii Sudului
sau Jurnalele vampirilor.
anonim_4396 întreabă: