anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva luni tot recitesc o carte din pricina unui personaj care m-a fascinat in adevaratul sens al cuvantului. Pur si simplu nu pot sa mi-l scot din cap. Sunt "fermecata" de el. Stiu ca suna complet aiurea ceea ce spun dar va rog sa nu ma judecati. As citi alta carte, dar nu ma simt stare sa renunt la aceasta. Chiar vreau sa uit de el si nu pot. Ce as putea face?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încearcă să cauţi cărţi asemănătoare şi să le citeşti. Ştiu că e greu, şi eu fac aşa tot timpul. Totul ţine de tine şi cât de mult control ai asupra ta.

| mugurelpetru a răspuns:

Gaseste autorul si citeste alte cartii de a ale lui sau gaseste un alt personaj dintr-o alta carte! am avut si eu chestia si inca o am, dar reusesc sa trec de ea de fiecare data, dar mereu apare ceva nou si iar ma surprinde

| xGreenSmokex a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat. daca iti place citeste-o. intr-o z o sa te plictisesti sau o sa gasesti o carte care sa se „prinda„

| AnaMariaaaAlexAA a răspuns:

Nu incerca sa o citesti la nesfarsit, pentru ca ai sa te plictisesti de ea si iti va parea rau ca te va plictisibo carte care candva te-a fascinat. Incerca sa citesti mai multe carti de genul celei pe care ai citit-o. Daca ne dadeai mai multe detalii despre personaj sau carte poate te ajutam mai mult.