| TheStrategist a întrebat:

De ce nu vor oamenii să citească dacă știu că are multe beneficii?

38 răspunsuri:
| TheStrategist explică (pentru cosmogirl):

Păi voiam să știu părerea voastră, acum fiecare face ce vrea. Dar totuși e o problemă că suntem pe ultimul loc în Europa la citit cărți, aceste e unul din motivele pentru care nu evoluăm (mai sunt și alte motive).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce nu vor alti oameni sa citeasca. Eu nu vreau sa citesc pentru ca sunt proasta si ma simt bine asa. happy

| TheStrategist explică (pentru anonim_4396):

Nu cred că ești proastă din moment ce știi să scrii și să citești. Probabil doar nu ai descoperit încă genul de cărți care să îți placă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheStrategist):

Ma refeream ca ma simt bine cu mine la nivelul la care sunt. Nu ma intereseaza sa devin mai desteapta. happy

| TheStrategist explică (pentru anonim_4396):

Am înțeles happy

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Frank51):

Nu e vorba pur si simplu de procesul de a citi, este vorba despre ce citesti, despre mesaj, despre calitatea povestii! Pe internet gasesti prea multe banalitati specifice ignorantilor!

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Oamenii zilelor noastre sunt niste ignoranti, furati de banalitatea emisiunilor proaste si social media!

| Frank51 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Dacă vreau poveste mă uit la un film. Pe internet găsești și teoria cuantică a câmpurilor, chestii deloc banale, totul este să citești ce-ți place, chiar și banal...