Harry e personajul principal, dar in fine. Mie îmi place de Ron. Nu știu de ce . Cred că din cauza naivității sale și datorită faptului că intră mereu în belele . Ele e comediantul
Sirius Black, pentru că e un om minunat şi atât de dedicat ţelurilor sale, familiei ale, încât s-a lăsat ucis pentru dobitocul de Harry.
Severus Snape, care m-a lăsat cu gura căscată în Harry Potter and the Half-Blood Prince şi prin perfecţiunea cu care a reuşit să îşi ascundă adevăratul scop.
Voldemort, pentru că îmi place şi atât. Mă fascinează personajele negative cu o minte strălucită şi replici geniale.
Şi, în sfârşit, Victor Krum. Aici nu e vorba de nicio calitate surprinzătoare, ci doar de faptul că în film arată superb, puternic şi foarte masculin.
Mi-a plăcut Snape încă din prima carte, când am aflat că l-a salvat pe Harry. Am fost împotriva seriei înainte s-o cunosc, şi filmele tot nu-mi plac, dar căţile au fost relativ bune. Am citit vara trecută primele 6 şi plănuiesc să o citesc şi pe ultima. Evident că mi-am făcut autospoil despre ce se întâmplă cu Snape, citind doar partea aia din cartea a 7a.
Deci, da, Snape îmi place. M-a surprins mai ales în The Half-Blood Prince.
DeProfundis99 întreabă: