| 13157 a întrebat:

♚Descriere♚
Kevin,este un băiat de bani gata, ce orice fata l-ar vrea.El pune un pariu cu prietenul sau Marko, ca nu o poate avea pe Khristine, o fata de 22 in ultimul an de facultate! Khristine nu a avut niciun iubit, pentru ca întotdeauna si -a pus carieră pe primul plan! Ce se intampla atunci cand incepe sa primească mesaje de la un anonim? Oare va cadea in plasa lu Kevin?

Vreau sa scriu o carte si nu stiu ce titlu sa ii dau.Ce titlu credeti ca s-ar potrivi, mai sus este descrierea cartii

Răspuns Câştigător
| SushiSash a răspuns:

Genul de carte numai buna pentru wattpad.Scuza-ma ca iti spun, dar subiectiul este rasuflat.Nu se mai cauta dramele dintre fata buna si baiatul rau.Dar nu ma bag mai adanc in subiect pentru ca nu am primit detalii mai multe. Dupa mine, titlul ar fi :Oglinzi(sa para ceva interesant si intrigant) ori Totul sau nimic(asa ar parea siropos si ar prinde bine la fetitele de 13 ani care cred ca si-au gasit iubirea vietii si apoi sunt parasite, bineinteles, cu o coperte foarte apetisanta).dar iti spun, a trecut epoca genului acesta de carti.Inspira-te din nou. Uita-te la film,la stiri chiar,citeste, si ideile vor veni garla.Dar sincer, eu nu as cumpara sau citi o carte de genul asta, si se stie ca sunt o devoratoare de lectura, dar PAS.Lumea,la fel ca mine, vrea diversitate.Fii deosebita.Scrie ceva cu totul nou, un subiect mai neobisnuit, dar atractiv.J.K.Rowling,de exemplu.A scris Harry Potter si acum e miliardara! Nu s-a limitata la curentul vremii,ci a starnit chiar ea unul nou! Scuza-ma ca te-am criticat,si eu lucrez la o carte."Razbunarea lui Titanium",si am studiat foooarte mult cerintele publicului caruia ma adresez inainte de a ma hotara asupra unei drame siropoase sau oricarui alt gen(nu ca ar mai fi puternic curentul baiat rau fata buna,de fapt,e aproape inexistent).Dar, am vrut sa pun pe hartie ceva mai incitant, cum ar fi o carte de actiune, in care protagonista isi cauta o razbunare sangeroasa, dar justificata.Nu stiu ce vei face in continuare, dar iti urez succes, ca intre scriitori.
(esti fata sau baiat?)

| 13157 explică (pentru SushiSash):

Ideea acestei carti ii apartine unei prietene care m-a rugat s-o ajut cu titlul.ai dreptateideea de fata bun si baiat rau este expirata.
Eu tocmai am terminat o carte, ai putea sa ma ajuti cu o idee pentru o carte noua? Ma gasesti pe wattpad Anna31Marya.
Te pup iti multumesc pentru ajutor

| SushiSash a răspuns (pentru 13157):

Oricand!

5 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cam putin pentru o carte.

| SweetMinion a răspuns:

'Pacalita de demon/diavol' sau 'Inocenta furata.'

| Ene_Eliza_1989 a răspuns:

Kevin-diavolul sub forma de inger