| Reiko a întrebat:

Dimineata asta am gasit o poveste mai ..ciudata. Se numeste "World's Best School Psychologist". Daca n-ati auzit de ea, o puteti citi >aici- http://www.reddit.com/......chologist/

Am o nelamurire si as dori cateva opinii : la sfarsitul povestii, psihologul a ucis el insusi pe cineva sau a luat un cadavru ( de la morga sa zicem ) si l-a ars/decapitat? Eu nu cred ca ar fi omorat pe cineva doar pentru a-i impaca pe parinti cu fiul lor. ( desi pare destul de nebun pentru a face si asta)

Ce credeti?

11 răspunsuri:
| Cupcakestar a răspuns:

Mmm...si eu m-am gandit ca ar fi putut face asta, insa e mai mult o chestie filozofica si trebuie sa stai sa analizezi multthinking
dar oricum, multumesc ca ai intrebat(pentru ca asa mi-ai aratat o poveste super interesanta)^-^

| Reiko explică (pentru Cupcakestar):

Ma bucur ca ti-a placut~

P.S.: Desi e cel mai bun psiholog din lume nu cred ca as vrea sa-l intalnesc =]]

| Cupcakestar a răspuns (pentru Reiko):

laughing
so...asculti j-rock?batting eyelashes

Uneori, mai demult numai asta ascultam dar acum ma limitez la Diaura si The Gazette :3

Awww:3
mi-ai facut ziua mai buna, stiind ca mai este cineva care asculta The Gazette:)

Awww...si care este membrul tau preferta din TheGazette si Diaura?:)

| Cupcakestar a răspuns (pentru Cupcakestar):

Nu stiu de ce s-au trimis doua mesaje diferire. :-s sorry!

Kei sau Yo-ca din Diaura, nu ma pot decide

M...si din The Gazette? La mine din Diaura e Yo-Ca, mi-a placut de la inceput si...asa a raramas XD

O.o ciudat nu mi s-a publicat tot mesajul straight face Am zis ca-mi place Kei pentru ca e chitarist happy si din The Gazette preferatul meu e Reita pentru ca seamana mult cu mine ( la personalitate ) xD

| anonim_4396 a răspuns (pentru Reiko):

Scuze că par cinică, dar am impresia că numele lui e Yo- ca (fără pauză după liniuţă, TPU e tâmp şi mă corectează inutil).