| EdyRosmer23 a întrebat:

Dragi prieteni salut,
Eu sunt Edy Rosmer si vreau sa invat limba egipteana daca ma puteti ajuta cu niste carti, site-uri sau mai stiu eu. Scrieti-mi aici deoarece saptamana viitoare plec in Egipt deoarece sunt un colectionar, desi nu stiu egipteana eu iubesc Egiptul. Orice m-ar ajuta.
Multumesc.
Edy Rosmer

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca tu inveti limba egipteana (araba) sau oricare alta limba intr-o saptamana, atunci sa ma anunti si pe mine, cum ai reusit.
Doresc sa invat si eu limba chineza si nu stiu cine- si cum a reusit s-o invete repede.

| minrest a răspuns:

Salut. Tu mergi in Egipt to a blind date; spun asta pentru ca nu stii nimic despre Egipt. Macar ca in Egipt se vorbeste un dialect estic al limbii arabe (singura tara africana care vorbeste un dialect estic), ar fi fost dragut sa stii. Tu ai crede pe cineva care spune ca te iubeste, dar nu ti-a retinut nici macar prenumele? Dar hai, sa mai incercam totusi: Ce parere ai despre generalul Sisi?

| GdX a răspuns:

Omule, in Egipt se vorbeste limba araba. Sunt academii destule in tara de limba araba, dar iti trebuie cel putin un an ca sa o inveti daca stai si tocesti zilnic. Limba araba este o limba grea.

| varsanofie a răspuns:

Salut Edy, îți recomand aplicația duolingo.com, este foarte ușor de folost, cât și arabicpod101.com
Un exemplu aici pentru arabicpod https://www.youtube.com/watch?v=ityVW2gR0Rs
Sper să vă fie de folos!