| MadRaven a întrebat:

Este cineva pasionat de lectura pe aici?
As dori sa mai cunosc si alte persoane care sa aiba o pasiune pentru carti si pentru lectura, asa ca mine.
As dori sa cunosc si eu persoane cu care as putea schimba pareri, care mi-ar putea da sugestii si viceversa.happy

24 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

Lectura mi-a dezvoltat foarte bine modul subiectiv de a ma exprima(in ciuda faptului ca sunt de abia clasa a 6-a)....as fi de asemenea foarte incantata sa stau si sa schimb impresii cu persoane iubitoare de lectura happy

| MadRaven explică (pentru Aberdeen):

Eu sunt a7ahappy
Iti las un mesaj cu id ul meu?

| Aberdeen a răspuns (pentru MadRaven):

Ok happy

| Lamaitzza a răspuns:

Si mie imi place foarte mult sa citesc.
Daca vrei sa vorbim vreodata lasa-mi mesaj.

| MadRaven explică (pentru Lamaitzza):

Iti las un mesaj cu id ul meu?

| Lamaitzza a răspuns (pentru MadRaven):

Cum doresti. :d

| Disharmony a răspuns:

Ce cărţi îţi plac?

| MadRaven explică (pentru Disharmony):

Citesc cam orice.
Daca esti interesata, mi-ar placea sa facem cunostintahappy

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Eu sunt o mica amatoare de lectura si de carti. Imi place sa citesc tot ce-mi pica in mana si cred ca ma consider in masura sa-mi dau cu parerea asupra unor scrieri literare. happy

| MadRaven explică (pentru ΞJustΞмэΞ):

Atunci, iti dau un mesaj pe privat cu id ul meu?

| ΞJustΞмэΞ a răspuns (pentru MadRaven):

Sure.

| adry2001 a răspuns:

Eu citesc destul de mult. am puta schimba de ce nu niste pareri poate sa ne recomandam si carti. depinde de tine daca vrei.

| MadRaven explică (pentru adry2001):

Desigur ca vreau, iti dau eu pe privat id ul meu, sau mil dai tu pe al tau?

| goodofwar09 a răspuns:

Mi-ar placea sa ne cunoastem.P)

| Iwishtoknow a răspuns:

Mi-ar placea sa ne cunoastem, nici eu nu prea am prieteni cu care sa pot povesti despre literaturahappy

| MadRaven explică (pentru Iwishtoknow):

Eu nu am deloc prieteni pasionati de literatura.
Cu o mica exceptie, profesoara mea de romana.
Mi-ar placea sa facem cunoştinţa, iti dau eu id ul meu sau mil dai tu pe al tau?

| Iwishtoknow a răspuns (pentru MadRaven):

Atunci, trimite-mi un mesaj cu id-ul tau.

| vitaminastefan a răspuns:

Nu stiu daca ma incadrez concret in intrebarea ta. Dar pot spune ca imi place destul de mult literatura. Ce anume preferi? Ca gen in primul rand, si ce carti te-au marcat?

| MadRaven explică (pentru vitaminastefan):

Ca gen, citesc cam orice.
Carti care mau marcat? daca stau bine sa ma gandesc, cred ca Alchimistul, de Paulo Coelho, pentru ca a fost printre primele carti citite de mine, cartea acesta mia deschis apetitul pentru carti.
Daca te intreseza si pe tine cartile, imi poti da un mesaj cu id ul tau, sau til pot da eu pe al meuhappy

| vitaminastefan a răspuns (pentru MadRaven):

Sigur. Da-mi tu mesaj in privat cu id-ul tau. Eu nu pot, detin statutul de junior momentan.

| Lorenutza124 a răspuns:

Eu sunt pasionata de lectura, am citit o noua carte ti-o recomand se numeste,, Gandeste cutezator'' sper ca iti va placea:*

| GiulyDragutza a răspuns:

Pai,cred ca ai gasit persoana potrivita.big grinSunt foarte pasionata de literatura.Imi place sa citesc orice poveste sau poezie...De exemplu, ti-as sugera sa citesti Lucian Blaga "Avram Iancu, Drama"...Sau,daca doresti sa te amuzi putin citind iti propun sa citesti "Marele Nate-Lovitura dupa lovitura(partea a II-a)"-Lincoln Peirce.
Desi, prima carte citita de mine a fost "Fram, ursul polar" de Cezar Petrescu.Cartea aceasta m-a facut sa ma indrept spre literatura.
Sper ca te-am ajutathappy

| CrAzzI a răspuns:

Eu sint foarte pasionata de lectura imi plac mai mult romanele......nici eu nu prea am cu cine discut despre carti.....ai cont pe faccebok?

| MadRaven explică (pentru CrAzzI):

Scuze, dar pe facebook nu pot vorbi, deoarece eu stau pe tableta si nu imi merge si facebook ul.
Daca vrei, iti las id ul meu pe privathappy