Da trebuie sa citesti pe rand si in ordine crescatoare, de la volumul 1, la volumul 2, 3, 4, 5, 6,7.De la 1 la 7.Doar asa ai sa intelegi povestea fiindca au legatura unele cu altele.Sunt strans legate intre ele.Succes si lectura placuta!
Nu e si copilul blestemat, a 8 a carte?
Da,scuze,aia e continuarea, deci 8 carti practic. Lectura placuta! Citeste-le pe rand, in ordine cronologica.
NUUUUUUUUU, nu "trebuie" sa faci nimic, cand te saturi poti sa te uiti la filme si o sa ai destule de povestit cui TE OBLIGA sa citesti cartili alea
(intrebarea era "fiecare volum in parte" nu ordinea sau altceva, deci e clar ca cineva il forteaza sa citeasca si ca baschetablist nu are nici un chef... OARECARE)
Am vazut filmele, stiu povestea. Il citesc ca imi place. Vreau sa citesc altceva, adica sa fac o mica pauza cu o alta carte.
Man, chestia era putin la misto pentru ca intrebarea ta luata exact asta implica (ca nu vrei sa citesti romanele) iar raspunsul e EVIDENT (ca trebuie sa le iei la rand)
Trebuie sa le iei cronologic.Au legatura.Nu intelegi cine si de unde a aparut fara volumul anterior.
Da!
Desigur,dacă vrei sa înțelegi ceva ori sa fii potterhead.
Dar poți citi si unu.
Cum vrei, deși s-ar putea sa te nelamureasca câte ceva.
Nu, toate sunt o poveste separata din universul Harry Potter unde, desi personajele au aceleasi nume, sunt de fapt reincarnari in alte universuri. Apropo, Dumbledore nu moare.
Absolut, fiecare carte are legatura cu cea precedenda, este o serie minunata!
anonim_4396 întreabă: