Nu... e scris de bianca sau cine facut blogul :))! Sunt mii de povesti asa. Una chiar a scris ca era la facultate si la intalnit pe Robert Pattinson :-@ :)). Intra pe www.stiritwilight.blogspot.com si este un articol cu povesti de genu.Sunt unele faine care chiar crezi ca sunt scrie de autoare.Altelea nu :)). O zi buna :-*
Nop... cartea asta "midnight sun" nu este aparuta ink, a aparut un fragment pe net dince a inceput sa scrie Stefanie Mayer dar s-a suparat si a inceput sa scrie gazda, nu stiu daca mai apare si cartea asta midnightnus daca ai inteles ceva, daca vrei mai multe detalii lasa-mi un msg:*
Este un fragment din midnight sun in care stephany mayer a scris doar 12 capitole(le am in romana pe pc daca vrei). autoarea a zis intr-un interviu ca nu e suparata pe nimeni doar ca nu mai simte nevoia sa o continue si ca daca ar fi gata sar duce ea la librarie si ar pune-o pe rafturi...si a mai zis ca o sa revina la ea intr-o buna zi
Ba nu e din minding sun. Le am si eu si cap astea incep cu ziua cand o cunoaste pe Bella. Daca era sa fie asa scria si viata Bellei din fasa !
Nu este din 'Midnight sun' sau din seria 'Twilight', este un fanfic. Autoarea unui fanfic se pune in locul lui Stephenie Meyer si creeaza propia ei poveste cu personajele din 'Twilight'.
Pαtrἶcἶα întreabă: