| zzzupduck a întrebat:

FUNDITA! Ma adresez celor de clasa a 6-a. la inceputul manualelor de Lb. Romana este un text despre lectura[sau nu stiu exact ce, ca eu sunt a 7-a]... mi-l puteti scrie aici? Va rog. Repet : DAU FUNDA!

5 răspunsuri:
| Zeflemitoarea a răspuns:

De ce n-ai luat-o de la bibliotecă? Nu ai prieteni în clase mai mici?

| davidwarner a răspuns:

WOW! Funda:X:X:X. Repet: funda:X:X:X. Daca imi zici ce fac cu funda, ma duc, cumpar manual si iti scriu textul.

| zzzupduck explică (pentru davidwarner):

Faci ce vrei tu sa faci cu ea... daca raspunul tau nu are nici o legatura cu ce am rugat eu sa imi raspundeti. nu te mai chinui sa scrii degeaba

| davidwarner a răspuns:

Pai ma gandeam ca daca tot mentionezi funda asta ca pe ceva extrem de important, stii tu o modalitate de a le folosi. Si stai linistita, nu ma chinui sa scriu, daca pentru tine e un chin in clasa a saptea, e rau...

| Konan13 a răspuns:

Pai textul este asa: Cartea obiect cultural
Universul cartii: Cartea este un univers magic, in care marii visatori ai umanitatii au transmis generatiilor urmatoarezestrea lor de ganduri si de sentimente> Cartea este o lume in asteptare. Cand o deschide, cititorul da viata spiritelor ei vrajite si cartea incepe sa traiasca. Am ramas cu manualul deoarece mi l-am cumparat in a 6 a big grin Sunt mult mai multe texte dar nu le pot srie pe toate ")