Hellooo. Deci
Cauta pe net subiecte bac română și cauta pe YouTube și persoane care le rezolva. La subiectul 3 e mai greu, însă eu am învățat din această carte(doar pentru subiectul 3)
https://www.emag.ro/......DYWP58BBM/
+întreab-o pe profesoara ta de română ce poate sa fie la subiectul 3.
Fa cât mai multe teste de genul. Dacă vrei îți scriu de ce romane/poezii am avut eu nevoie(in acest an am dat bacul)
Dacă vrei, doar zi-mi.
Chiar îți recomand cartea de mai sus(din link). E pe intelesul tuturor
Pai nu ai ce sa inveti, ca inca nu ai ajuns a 12-a sa fii facut lectiile alea...
Hei. Pentru prima dată învată ce comentarii ai făcut până acum cu profa și uită-te pe niște subiecte deja rezolvate pentru simulare bac de a XI-a (au și cei de la Editura Delfin). Până la subiectul 3, primele 2 subiecte se concentrează pe un enunț la prima vedere pentru a se vedea nu numai nivelul de înțelegere a unui text abia citit, ci și cunoștințele aplicate de gramatică a limbii române și identificarea genului textului dat de către elev. Îți spun să te iei după ce v-a spus profa în clasă fiindcă fiecare prof alege dintr-o programă mai multe sau mai puține opere literare, bazîndu-se pe nivelul din clasă... care să fie învățate de toți din clasă.
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: