| cristiGB98 a întrebat:

Hai salut, sunt in clasa a 11 a si as vrea sa ma pregătesc din timp pentru bacul la romana,dar nu prea stiu cum se decurge bacul si nu stiu ce trebuie sa învăț prima data, poate careva sa imi explice?

3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Hellooo. Deci
Cauta pe net subiecte bac română și cauta pe YouTube și persoane care le rezolva. La subiectul 3 e mai greu, însă eu am învățat din această carte(doar pentru subiectul 3)

https://www.emag.ro/......DYWP58BBM/

+întreab-o pe profesoara ta de română ce poate sa fie la subiectul 3.
Fa cât mai multe teste de genul. Dacă vrei îți scriu de ce romane/poezii am avut eu nevoie(in acest an am dat bacul)
Dacă vrei, doar zi-mi.
Chiar îți recomand cartea de mai sus(din link). E pe intelesul tuturor

| Violleta2022 a răspuns:

Pai nu ai ce sa inveti, ca inca nu ai ajuns a 12-a sa fii facut lectiile alea...

| Ganderoaica a răspuns:

Hei. Pentru prima dată învată ce comentarii ai făcut până acum cu profa și uită-te pe niște subiecte deja rezolvate pentru simulare bac de a XI-a (au și cei de la Editura Delfin). Până la subiectul 3, primele 2 subiecte se concentrează pe un enunț la prima vedere pentru a se vedea nu numai nivelul de înțelegere a unui text abia citit, ci și cunoștințele aplicate de gramatică a limbii române și identificarea genului textului dat de către elev. Îți spun să te iei după ce v-a spus profa în clasă fiindcă fiecare prof alege dintr-o programă mai multe sau mai puține opere literare, bazîndu-se pe nivelul din clasă... care să fie învățate de toți din clasă.