| inconscient a întrebat:

Hallu! Ce e lectura interzisa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De exemplu, unui copil care inca nu a depasit nivelul scufita rosie si cei trei purcelusi....acum hai ca exagerez. mai incerc odata: o lectura interzisa este de exemplu o carte pentru adulti, daca stii la ce ma refer. un tanar care nu este inca major sau nu e destul de matur sa citeasca asa ceva, trebuie sa o lase pe mai tarziu, sau mai bine pe niciodata! la fel e si cu filmele pentru adulti. doamne! nu vreau sa iti dau idei si sa nu te uiti la alea sau sa citesti rahaturi de genul acela! acele filme si carti sunt foarte daunatoare in sensul ca iti raman imagini..."imagini" pe care greu le mai uiti si nu iti aduc niciun folos. mai bine alegi carti discriptive, autobiografii sau chiar carti pentru copii. sunt cele mai bune si cu ele am crescut. te pup!

| inconscient explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult! Si eu te pup! Iti voi lua in considerare sfatul si nu as face asa ceva niciodata! Doamne fereste! Multumesc!winking kiss

| anonim_4396 a răspuns (pentru inconscient):

Multumesc si ca iei sfatul meu de bun si pentru fundita! :X sa ai o seara frumoasa!

| inconscient explică (pentru anonim_4396):

Merci! Noapte buna! love struck

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| casablanca40 a răspuns:

Biserica a interzis de asemenea cartile ce se opun convingerilor lor. Exista numeroase motive pentru care o carte este interzisa.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_books_banned_by_governments

| Flavius2106 a răspuns:

O lectura pe care nu ai voie sa o citesti!

| CherNadya a răspuns:

O lectura care nu poate fi citita!

| inconscient explică (pentru CherNadya):

Adica in functie de varsta, ce nu ai voie sa citesti...nu?

| CherNadya a răspuns (pentru inconscient):

Da si in functie de varsta!

| Burca_Paul_1999 a răspuns:

O lectura care nu ai voie sa o citesti

Întrebări similare