De exemplu, unui copil care inca nu a depasit nivelul scufita rosie si cei trei purcelusi....acum hai ca exagerez. mai incerc odata: o lectura interzisa este de exemplu o carte pentru adulti, daca stii la ce ma refer. un tanar care nu este inca major sau nu e destul de matur sa citeasca asa ceva, trebuie sa o lase pe mai tarziu, sau mai bine pe niciodata! la fel e si cu filmele pentru adulti. doamne! nu vreau sa iti dau idei si sa nu te uiti la alea sau sa citesti rahaturi de genul acela! acele filme si carti sunt foarte daunatoare in sensul ca iti raman imagini..."imagini" pe care greu le mai uiti si nu iti aduc niciun folos. mai bine alegi carti discriptive, autobiografii sau chiar carti pentru copii. sunt cele mai bune si cu ele am crescut. te pup!
Multumesc mult! Si eu te pup! Iti voi lua in considerare sfatul si nu as face asa ceva niciodata! Doamne fereste! Multumesc!
Multumesc si ca iei sfatul meu de bun si pentru fundita! :X sa ai o seara frumoasa!
Merci! Noapte buna!
Biserica a interzis de asemenea cartile ce se opun convingerilor lor. Exista numeroase motive pentru care o carte este interzisa.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_books_banned_by_governments
Adica in functie de varsta, ce nu ai voie sa citesti...nu?
Da si in functie de varsta!
anonim_4396 întreabă:
MateiLazar întreabă: