anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am o întrebare mai ciudată. Vreau să încep să scriu o carte, dar am nevoie de mai multe acţiuni ilegale gen crimă sau furt (aproximativ 24)
Vă rog, am căutat peste tot şi nu găsesc nimic altceva. (Dacă ajută, cartea e despre o fată condamnată la închisore pe viaţă pentru mai multe crime făcute de-alungul anilor. Acţiunea se petrece în 2007, în Londra. A câştigat foarte greu primul proces, dar avocatul său s-a mutat din ţară deci nu avea şansa de a-l câştiga şi pe al doilea. Împreună cu prietenul său cel mai bun, un homosexual din America, se hotărăşte ca în ultima sa săptămână de libertate să facă închisoarea să merite.)
Mulţumesc anticipat
P.s. daca aveţi de gând să vă bateţi joc de mine ignoraţi întrebarea.
P.p.s. scuzaţi categoria

2 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Subiectul e bun dar are o problema, daca tot vrea sa faca sa merite inchisoarea nu mai bine scapa intr-o insula peste mari si tari? laughing in plus cum e, in libertate/supravegheata?
+ai nimerit-o cu homosexualii in Londra laughing nu poti face inchisoarea sa merite decat daca faci milioane pe care nu ti le confisca nimeni ca gigi becali laughing dar la inchisoare pe viata nu merita nimic decat evadarea, lol

| misterelvisz a răspuns:

Buna! Parerea me a e sa te documentezi din cazuri reale... sa tragi propiile tale concluzi si sa incerci sa plasmezi "viziunea" ta! Succes!