anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am scris 2 poezii si as vrea sa-mi spuneti parerile voastre. Mi-e cam rusine sa le arat cunoscutilor... mi-e frica de ce o sa creada despre mine pentru ca poeziile sunt triste. Mi-e teama ca isi vor schimba parerea despre mine.

Lacrimile aluneca usor pe obraz
In sublima tacere
Am in minte doar al tau glas.
Am sa mi-l sterg din minte oare?

Nu vreau din nou amara melanconie
Nu vreau din nou tristetea fara sfarsit
Cer doar iubire
Un foc viu ce ne lega a pierit.

O dragoste parca rupta de realitate
E pierduta pentru totdeauna
Te rog strange-ma din nou in brate!
Fara tine ma doare inima.

E atat de greu sa te uit,
E atat de greu sa nu plang.
Vreau sa-mi refac viata,sa gasesc alt iubit
Dar nici nu pot sa ma imaginez uitand.

Sunt singura si imi e frig
Doar ploaia imi ascunde lacrimile
Te vad foarte departe si as vrea sa te strig
Pentru ca am nevoie de imbratisarile tale.

Dar chiar daca te-as chema nu te-ai întoarce
Esti ocupat cu ea,s-o faci sa razi si s-o săruți
Asa ca plec,am sa te las in pace.
Sper sa nu-i faci ce mi-ai facut si mie,sa o minti.

Oricat de mult as vrea sa fiu in locul ei,
Sunt sigura ca amandoua meritam ceva mai bun
Chiat nu ti-a fost mila sa-mi iei
Tot ce am avut... Dar nu mai conteaza acum

Faptul a fost facut, durerea provocata.
Deja nu mai sper ca cineva iti va lua locul
Voi ramane pentru totdeauna cu inima franta
Nimeni nu se intoarce in timp sa repare totul

Nu pretind ca am vreun talent sau ca poeziile sunt foarte reusite. Le-am scris pentru ca am vrut sa ma descarc. Vreau doar sa stiu daca sunt oribile sau sunt cat de cat dragute (mai mult de atat stiu ca nu sunt). Multumesc!

6 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Daca le-ai scris doar ca sa te descarci si a functionat, mai scrie si altele. Nu e musai sa le arati si altora, important e sa scrii ce simti, nu sa scrii ca sa ii impresionezi pe ceilalti. Pastreaza-le intr-un caiet. Iti sugerez sa scrii si atunci cand esti fericita, nu doar trista. Si cand esti melancolica, si cand esti plictisita... Daca ai sa revii asupra lor in timp e posibil sa nu iti mai placa, insa cu siguranta, daca alegi sa scrii in continuare, vei simti o evolutie a stilului tau artistic. Eventual poti sa le arati mai tarziu celor apropiati sau sa le publici undeva pe net sub un pseudonim. Mult succes! :*

| anonim_4396 explică (pentru PeFuga):

Mersi! Am incercat sa scriu si cand sunt fericita dar pur si simplu nu mi-a iesit. Nu puteam sa fac nici 1 strofa. Am o mare problema cu locul in care sa le tin. Pana acum le-am tinut in telefon dar mi-am schimbat telefonul si am pierdut vreo 20 de poezii. Nu vreau sa le tin intr-un caiet pentru ca nu vreau sa le gaseasca parintii mei ( pur si simplu asa sunt eu: fericirea imi place sa o impart cu altii dar tristetea prefer sa o tin in mine. Mai ales ca vorbeam cu o colega despre poezii si m-a rugat sa-i arat o poezie scrisa de mine. I-am arata-o pe cea mai trista, una care mi se parea cea mai reusita si s-a uitat la mine ca si cum as fi nebuna. Nici macar n-a citit-o pe toata. Deci de ce as vrea sa le arat altora ceva ce ei nu pot intelege? Nimeni nu isi imagineaza ca eu mai pot fi si trista dar eu doar prefer sa plang atunci cand nu ma vede nimeni si in rest oricat de suparata as fi ma chinui sa zambesc). Scuze ca v-am plictisit iar.Multumesc din nou pentru parere.

| FionaFlower12 a răspuns:

Sunt chiar dragute sunt reusite, de ce sa nu le spui si familiei tale sau prietenilor, toti avem si o alta latura ascunsa sau mai putin ascunsa. Voiam sa te intreb daca ai trecut prin asta ca si asta conteaza foarte mult, sau daca ai o pasiune pentru poezii? Ca nota dupa mine ii dau un 8!

| anonim_4396 explică (pentru FionaFlower12):

Se poate spune ca am trecut prin asta... nu exact cum am spus in poezii dar cam asa ceva. Cand am scris poeziile incepusem sa il uit, dar m-am gandit la tot ce am simtit si am scris (Ce exprimare aiurea am avut si eu. Sper sa intelegi) Acum sunt bine. Mi-am cam pierdut inspiratia. N-am mai scris o poezie de vreo 6-7 luni (nu pentru ca n-am vrut, am incercat dar n-am putut)Multumesc pentru parere!

| beatitudine a răspuns:

Buna,sunt superbe poeziile si ai un mod delicat de a-ti exprima sentimentele. Pot spune ca poeziile tale m-au facut sa-mi dea lacrimile, deoarece descriu perfect ceva prin care am trecut...si poate inca trec. Dincolo de versuri, este imposibil sa nu ne dam seama ca suferi foarte tare din dragoste. Daca baiatul respectiv nu a stiut sa pretuiasca iubirea ta, nu te merita. Nu iti distruge viitorul pentru un nimic. Chiar daca iti este foarte greu, incearca sa-l uiti...crede-ma timpul chiar le vindeca pe toate si intr-un final chiar vei regreta ca ti-ai pierdut timpul plangand dupa el in loc sa il investesti in tine.Vei intalni pe cineva, care te merita si chiar te vei intreba razand, ce ai vazut la fostul. Capul sus si arata-i ca esti o lady, care nu-l va lasa pe unul ca el sa o doboare.

| anonim_4396 explică (pentru beatitudine):

Multumesc mult! Din fericire deja l-am uitat, desi inca nu am intalnit pe altcineva. Poeziile sunt destul de vechi, mi-a luat mult timp sa-mi fac curaj sa le arat cuiva, chiar si unor necunoscuti. As fi avut mare nevoie de sfatul tau cu cateva luni in urma... Multumesc mult din nou, chiat nu ma asteptam sa-mi spune cineva asta!