Întrebare recomandată | Vladutz2012 a întrebat:

Hei, cine imi poate recomanda si mie un autor bun sau niste carti interesante? M-ar interesa genul psihologic, impresionant, marcant...Multumesc!(dau Funda big grin )

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe cu Jurnalul fericirii de Nicolae Steindhardt. Apoi de Dostoievski Crima si pedeapsa, Jucatorul, Idiotul, Fratii Karamazov, Amintiri din casa mortilor si daca iti place cum scrie autorul mai cauta tu carti scrise de el. Altele ar mai fi: Fuga spre campul cu ciori, Nebunul amndoua de Savatie Bastovoi. Mizerabilii, Morometii

| BlackRaven45 a răspuns:

Autor bun? Marin Preda

| Sergiu1996 a răspuns:

Vrei un autor de valoare? Marin Preda este acela, care ne aprinde o luminita de speranta in suflet:"Viata ca o prada"...

| xDyaDya a răspuns:

Cartile despre istorie si razboi sunt cele mai emotionante, care deseori te invata lectii de viata.
Poate nu e cel mai bun raspuns dar ti-o spun din experienta mea.Din toate cartile citite doar cele istorice m-au marcat. Si daca vrei sa inveti cate ceva nou iti recomand cartea,, Ispravile lui Nastratin Hogea''.Eu o am si pot spune ca am invatat multe de la acel personaj.Autorul e anonim iar editura este CORINT.
Bafta!:*

| Nomoredream a răspuns:

"Cel mai iubit dintre pămînteni" de Marin Preda