Îmi amintesc că mi-am comandat și eu odată de pe elefant.ro și mi-a întârziat coletul cel puțin o săptămână. Stai liniștită, îți vei primi coletul, trebuie doar să ai răbdare. Cu vremea asta, nici n-ar trebui să te mire faptul că întârzie.
Eu îmi comand cărți numai de pe Elefant și de fiecare dată au fost prompți cu data și n-a fost nici o problemă.
Probabil vremea e de vină, dar și numărul de comenzi mari. De obicei ei au reduceri mari în timpul anului, dar acum în perioada asta sunt și mai mari, iar comenzile sunt mai multe și nu mai fac față. Oricum, vei primi coletul, trebuie să mai aștepți puțin.
Prin curier ai comandat, nu? Prin poștă deja nu mai ține de site, ci de poșta română, care știm cu toții cam cum e.
Și eu sunt chitră, aștept reduceri și mai mari la câteva cărți pe care abia aștept să le iau.
Bună DeeaPitic,
Comand constant de pe elefant.ro și de fiecare dată serviciile lor au fost de calitate. Este posibil ca perioada sărbătorilor + vremea să le fi îngreunat fluxul de muncă.
Îți recomand să scrii pe adresa: contact@elefant.ro
Am comunicat anumite probleme/propuneri/nelămuriri pe această adresă și am primit răspuns în fiecare caz.
Am mai văzut persoane care întreabă despre comandă pe Facebook:
https://www.facebook.com/Elefant.ro
Pentru orice nelămurire, nu ezista să îi suni sau să îi contactez prin email/pe Facebook. Așa vei ști cu siguranță care e motivul întârzierii.
Sper ca până la urmă să ai o experiență plăcută cu elefant.ro. :)
Sărbători fericite!