| calinHD a întrebat:

Hei, m-am gândit să scriu o carte, am ajuns aproape la 50 de pagini dar am nevoie de părerea voastră. Acțiunea are loc într-o lume în care toate persoanele peste 18 au murit subit(nu o să zic deloc cum,să fie la imaginația cititorului) și supraviețuitorii arată mereu ca la vârsta când a început evenimentul. În poveste vreau să urmăresc viața și relațiile protagoniștilor în noua lume,cinci ani după,,sfârșitul lumii,,.Dar nu o să fie un roman de dragoste sau format în exclusivitate din discuții gen:,, Ce dor mi de mami și tati,,. Vreau să am multă acțiune și să arăt confruntarea dintre un grup de tineri(15-16 ani) care vor să aibă o democrație liberă ca înainte,pe când celălalt mult mai avansat tehnologic,având chiar clone adulte(create pentru a nu omorî câte un copil în fiecare capitol) care consideră că trebuie să trăiască sub un sistem totalitarist. În poveste vreau să includ mai multe destinații pentru acțiune(orașe din America,Cuba chiar și România). Dacă vi se pare interesant și credeți că este o idee bună și originală sau aveții objecții, vă rog să fiți cât mai sinceri și dacă sunteți interesant vă pot trimite și un capitol sau două pe privat să le putem comenta. Vă mulțumesc de atenție big grin

Răspuns Câştigător
| mirciu1234 a răspuns:

Foarte tare imi place ai putea avea succes si ideea foarte originala.Eu, cel putin, din putinele randuri pe care le-ai scris, mai captivat.Succes in continuare si sa nu te lasi de cea ce faci.

3 răspunsuri:
| Reiko a răspuns:

Daca actiunea ar fi la fel de captivanta cum ai facut-o sa para in aceste cateva randuri, as cumpara cartea si as citi-o cu placere happy Acum ramane de vazut ce o sa iasa, desi se vede ca ai talent si idei bune. Ai putea sa o publici pe site-uri cu fan-fiction sau sa-ti faci un blog cu povesti si idei originale de-ale tale. Ar fi interesant oricum. Sper ca povestea prezentata de tine aici sa se tranforme intr-o carte adevarata big grin Mult succes!

| AsTheLove a răspuns:

Hey mie mi se pare foarte interesant ceea ce faci! E o activitate frumoasa.As fi interesata! Trimite-mi o jumatate de capitol pe mail la: xxblowsimxx@yahoo.com

| ReneesmeCullen a răspuns:

E super ca poti srie.Nu multa lume o face cu ingeniozitate si ies povesti seci, dar vad ca nu-i cazul tau. Eu zic sa continui.Cu imaginatia ta o sa ajungi sa publici cartea cu siguranta.