| Nymeria a întrebat:

Hei TPU, am o intrebare mai ciudata, sper totusi sa primesc un raspuns, poate un om sa fie hipnotizat astfel incat daca aude anumite cuvinte sa moara?

Vreau sa scriu o short story despre asta

6 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

Cu parere de rau, da este real.
S-au facut si unele documentare stiintifice prin care s-a demonstrat ca e posibil, dar nu oricine poate!
Dar nu cum ai spus tu, sa moara la unele cuvinte, ci daca aude cuvantul respectiv sa faca unele lucruri!

| Nymeria explică (pentru Eastwood):

Asadar se poate, imi poti spune unde sa vad documentariul, asa as avea mai multe informati pe care sa le folosesc, multumesc pentru raspuns

| AnarchyUK a răspuns:

În viața reală nu cred că acest lucru este posibil, însă dacă dorești să scrii ceva despre această temă, nu te întreba dacă e posibil sau nu. Literatura e un întreg univers unde totul se poate întâmpla. Short story-ul tău poate fi ceva paranormal, fantastic - de aceea s-au creat astfel de genuri. Poți inventa tu o astfel de întâmplare, așa că, spor!

| Nymeria explică (pentru AnarchyUK):

Hei mersi pentru raspuns, am inceput sa il scriu, dar am ajuns la partea asta si ma intrebam daca e real, oricum avea un impact mai mare daca acest lucru era posibil, voi citi povestirea in fata clasei, si sunt sigur ca si fi primit intrebarilaughing

| Psychzor a răspuns:

Cuvintele sunt doar sunete, parerea mea este ca un om sanatos nu are cum sa moara doar de la o propozitie.

Gandeste-te ca stai la masa si vine o persoana, se apropie de tine si iti spune doua vorbe si mori, cum vine asta? Faci infarct? Pentru mine e un basm.

| Nymeria explică (pentru Psychzor):

Cum a spus si Chris mai sus, se pare ca poti sa faci anumite lucruri, oricum creierul e foarte comlex, sunt sigur ca doar pentru-ca nu s-a intamplat pana acum, nu se va intampla