Ai o lista frumoasa ( as scoate Iliada si Odiseea de acolo totusi ) si sper sa te tii de ea: ).
Daca mai vrei citeva titluri :
Contele de Monte Cristo - Alexandre Dumas
Doi ani de vacanta - Jules Verne
Pinza de paianjen - Cella Serghi
si orice carte de Agatha Christie, daca iti place si genul politist.
Iliada si odiseea le-am luat mai mult pentru la istorie, o sa citesc si contele de Monte Cristo, pe celelalte 2 le-am citit am citit aproape tot ce mi-a cazut in mana de jules verne
Bravo tie!
Insist sa lasi " Iliada si Odiseea" deoparte dar fa cum crezi tu: ).
Un alt roman superb istoric, plin de intrigi, palpitant este " Regii blestemati" de Maurice Druon ( o sa-l recitesc si eu vara asta).
Prima oara mi s-a parut prea mult, dar acum indraznesc sa-ti recomand si " Pe aripile vintului" de Margaret Mitchell ( l-am recitit in fiecare vara din gimnaziu pina am terminat facultatea).
Daca insisti(scuza-ma ca tu-tuiesc)o sa las Iliada si Odiseea, sincera sa fiu nu prea vreau sa le citesc, mersi pentru sugestii
Astept impresii despre carti. Vacanta placuta! : )
Deciiiii super tari cartile pe care mi le'ai recomandat.Sunt unele pe care le'am terminat acum cateva zile...mi'au placut foarte foarte mult:*:*:*:*
Ma bucur foarte tare ca ti-au placut! Cam toate de pe acolo te lasa sa visezi, sa calatoresti, sa " vezi " multe...
Wow mai sunt unii interesati de carti
Uite eu am citit urmatoarele carti si am ramas uimit:
"Minunea" de R.J. Palacio
"O poveste de Craciun" de Charles Dickens
"Coliba unchiului Tom" (nu mai stiu cine a scris-o)
"Emily si detectivii" (nici la asta nu ii stiu autorul)
Funda?
Daaa, cred ca sunt printre putinii copii care mai citesc
Poti sa citesti Vrajeala de Jilly Cooper este o carte despre doua scoli. o carte amuzanta. calda si profund emotionanta. e tare frumoasa
Citeste si Mara de Ion Slavici. Este destul de mare dar foarte frumoasa si usor de inteles. Iti va trebui in clasa a 8a si in a 9a. Succes!
Buna! Cristina_Stefan_1980 eu cred ca ar fi bine sa citesti La Medelenisi sau O Mie Si Una De Nopti.
anonim_4396 întreabă: