| Cristina_Stefan_1980 a întrebat:

Ca tot vine vacanta m-am hotarat sa mai citesc si eu ceva mi-am selectat 11 carti pe care tin neaparat sa le citesc : Copiii capitanului Grant-J. Verne
Iliada si Odiseea
Heidi fetita muntilor-Johana Spyri
Printesa din Sega- Francisc Munteanu
Dracula-Bdom S.
Domnisoara Christina
Baltagul( ca tot am fost la simultan cu cei de a8a m-am hotarat sa citesc si eu)-M. Sadoveanu
Elevul Dima dintr-a 7a-Mihail Drumes
Singur pe lume-Hector M.
Charlie si fabrica de ciocolata
Recreatia mare
Acestea sunt cateva din cartile pe care vreau sa le citesc, mi-ar placea sa citesc si mai multe, am 13 ani asa ca nu as vrea carti prea "grele" vreau ceva din care sa pot intelege un lucru!
Multumesc si vacanta placuta!

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Ai o lista frumoasa ( as scoate Iliada si Odiseea de acolo totusi ) si sper sa te tii de ea: ).

Daca mai vrei citeva titluri :

Contele de Monte Cristo - Alexandre Dumas

Doi ani de vacanta - Jules Verne

Pinza de paianjen - Cella Serghi

si orice carte de Agatha Christie, daca iti place si genul politist.

| Cristina_Stefan_1980 explică (pentru michelia):

Iliada si odiseea le-am luat mai mult pentru la istorie, o sa citesc si contele de Monte Cristo, pe celelalte 2 le-am citit big grin am citit aproape tot ce mi-a cazut in mana de jules verne

| michelia a răspuns (pentru Cristina_Stefan_1980):

Bravo tie!
Insist sa lasi " Iliada si Odiseea" deoparte dar fa cum crezi tu: ).
Un alt roman superb istoric, plin de intrigi, palpitant este " Regii blestemati" de Maurice Druon ( o sa-l recitesc si eu vara asta).
Prima oara mi s-a parut prea mult, dar acum indraznesc sa-ti recomand si " Pe aripile vintului" de Margaret Mitchell ( l-am recitit in fiecare vara din gimnaziu pina am terminat facultatea).

Daca insisti(scuza-ma ca tu-tuiesc)o sa las Iliada si Odiseea, sincera sa fiu nu prea vreau sa le citesc, mersi pentru sugestii

Astept impresii despre carti. Vacanta placuta! : )

Deciiiii super tari cartile pe care mi le'ai recomandat.Sunt unele pe care le'am terminat acum cateva zile...mi'au placut foarte foarte mult:*:*:*:*

Ma bucur foarte tare ca ti-au placut! Cam toate de pe acolo te lasa sa visezi, sa calatoresti, sa " vezi " multe... happy

12 răspunsuri:
| TeDrqq a răspuns:

Wow mai sunt unii interesati de carti laughing
Uite eu am citit urmatoarele carti si am ramas uimit:

"Minunea" de R.J. Palacio
"O poveste de Craciun" de Charles Dickens
"Coliba unchiului Tom" (nu mai stiu cine a scris-o)

"Emily si detectivii" (nici la asta nu ii stiu autorul)

Funda?

| Cristina_Stefan_1980 explică (pentru TeDrqq):

Daaa, cred ca sunt printre putinii copii care mai citesclaughing

| pisi03 a răspuns:

Poti sa citesti Vrajeala de Jilly Cooper este o carte despre doua scoli. o carte amuzanta. calda si profund emotionanta. e tare frumoasa

| Annelise1 a răspuns:

Citeste si Mara de Ion Slavici. Este destul de mare dar foarte frumoasa si usor de inteles. Iti va trebui in clasa a 8a si in a 9a. Succes!

| larisamarilena a răspuns:

Buna! Cristina_Stefan_1980 eu cred ca ar fi bine sa citesti La Medelenisi sau O Mie Si Una De Nopti.